Grafik tasarım alanında iş bulmak kolay mıdır?

Meraklı.e

Centipat
Daha fazla  
Biliyorsunuz grafik tasarım alanında farklı alanlar var.

Grafikerlik, kurgu, web tasarımı gibi alanlardan hangisi daha rahat iş fırsatı sunuyor?

Tebrik ederim, darısı ben ve grafik tasarım alanında kariyer yapmak isteyenlere diyeyim.

Hocam merhaba. İş bulabildiniz mi?

Evet, aşağı yukarı 5 senedir? 1 senedir de çalışıyorum, daha öncesinde okulda olduğum için freelancer takıldım, kendimi geliştirmeye odaklandım.

Ben de yeni sayılırım. Bazı iş sitelerine baktığım zaman(örneğin: LinkedIn) çok fazla grafik tasarım ilanı görememekteyim. İş alanı daraldı mı? Bilginiz var mıdır?

Hocam merhaba. İş bulabildiniz mi?

Ben de yeni sayılırım. Bazı iş sitelerine baktığım zaman(örneğin: LinkedIn) çok fazla grafik tasarım ilanı görememekteyim. İş alanı daraldı mı? Bilginiz var mıdır?
Merhaba hocam iş arayışım yok şu anda önce tamamen kendimi geliştirmeye odaklanıyorum. Photoshop eğitimimi tamamladıktan sonra illustrator eğitimine başladım. Vektörel şekil çizimlerini öğrendim. Ardından logo yapımı kurumsal kimlik ve baskı gibi şeyleri öğrenmek istiyorum. Tam bir donanım sağladıktan sonra ise iş başvurularına güzel sağlam bir portfolyo ile başvurabileceğim. Sizin durum nedir?

Merhaba, ben de tasarım alanında kendimi geliştirmeyi düşünüyorum ama önümde üniversite sınavı var, üniversiteye harcayacağım zamanı kendimi geliştirmek için kullansam daha mı iyi olur sizce?

Siz şuanda üniversitede mi öğrenim görüyorsunuz? @Meraklı.e

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı