- SSD veya HDD modeli
- 1TB +
Merhaba arkadaşlar.
Grafik tasarım ve iş bilgisayarı olarak kullanacağım bir laptop arıyorum.
Birçok seçenek mevcut bu yüzden biraz kafam karıştı.
İlk olarak bütçem 2000 pound üstene biraz çıkmaya çalışırım ama çok aşamam.
Ayrıca bilgisayarı İngiltere'den alacağım.
Şimdi genel olarak kullanacağım yönü Adobe programları en çok ta Photoshop ve illistrator bunun yanında çok sık olmasa da video editleme vs yapacağım.
Şimdi bu bütçeye birçok bilgisayar baktım genelde i9 13.nesil işlemciler ekran kartı 4070 veya + bilgisayarlar buldum altta link olarak da koyacağım.
Kafamı karıştıran olay şu Apple MacBook Pro.
Şimdi daha önce Mac vs kullanmadım o yüzden çok hakim değilim sizce bu bilgisayar mı yoksa i9 13.nesil işlemcili 4070 ekran kartlı bir bilgisayar mı?
Ayrıca Lenovo, Dell gibi markalardan da bu bilgisayarları buldum siz bir karşılaştırma yapsanız hangisini tercih ederdiniz?
(32gb RAM 1 tb ssd olan)
Sizin tavsiyeleriniz varsa onlara da açığım.
Bir de merak ettiğim 2 konu var genelde bu Gaming laptoplar tasarım alanında kullanıldığında bir dezavantaj yaratır mı yani sistemleri oyun için yapılmış tasarım için veya iş için değil mi?
Bir de bunlardan bağımsız bir arkadaşım iMac almamı söylüyor. Baktığımda fiyatları daha uygun ama M1 işlemcili.
Grafik tasarım ve iş bilgisayarı olarak kullanacağım bir laptop arıyorum.
Birçok seçenek mevcut bu yüzden biraz kafam karıştı.
İlk olarak bütçem 2000 pound üstene biraz çıkmaya çalışırım ama çok aşamam.
Ayrıca bilgisayarı İngiltere'den alacağım.
Şimdi genel olarak kullanacağım yönü Adobe programları en çok ta Photoshop ve illistrator bunun yanında çok sık olmasa da video editleme vs yapacağım.
Şimdi bu bütçeye birçok bilgisayar baktım genelde i9 13.nesil işlemciler ekran kartı 4070 veya + bilgisayarlar buldum altta link olarak da koyacağım.
Kafamı karıştıran olay şu Apple MacBook Pro.
Şimdi daha önce Mac vs kullanmadım o yüzden çok hakim değilim sizce bu bilgisayar mı yoksa i9 13.nesil işlemcili 4070 ekran kartlı bir bilgisayar mı?
Ayrıca Lenovo, Dell gibi markalardan da bu bilgisayarları buldum siz bir karşılaştırma yapsanız hangisini tercih ederdiniz?
(32gb RAM 1 tb ssd olan)
G Series 16 7630 Gaming Laptop | Dell UK
G Series 16 7630 Gaming Laptop. Dell offers similar products. Shop Similar Products and more at Dell.
www.dell.com
Sizin tavsiyeleriniz varsa onlara da açığım.
Bir de merak ettiğim 2 konu var genelde bu Gaming laptoplar tasarım alanında kullanıldığında bir dezavantaj yaratır mı yani sistemleri oyun için yapılmış tasarım için veya iş için değil mi?
Bir de bunlardan bağımsız bir arkadaşım iMac almamı söylüyor. Baktığımda fiyatları daha uygun ama M1 işlemcili.