Grafik tasarım için MacBook tavsiyesi

Merhaba cevaplarınızı çok yararlı buldum teşekkür ederim. Windows tabanlı sistem önerenler için yorumunuz var mı acaba?

28k maksimum 30 diyebilirim.

28-30 aralığında MacBook Air 16/512 alabilirsiniz.
Grafik tasarım için Windows tabanlı cihazlara baktığımızda diğer hocaların attığı gibi oyun cihazı asla ve asla tavsiye etmem, Ultrabook'lara bakmak lazım onlarında çoğu fiyatını haketmiyecek şekilde tuzlu oluyor tavsiyem MacBook almanız, Windows tabanlı cihazlar MacBook kadar stabil çalışmaz.

@bestecolk Eğer bütçeyi arttırırsanız buna bakmanızı öneririm bütçe yetmiyorsa da bunun altı artık alınmaz Air'e 30K vermeye değmez normalde 35999 TL lakin ögrenci indirimine özel 31499 TL;

Windows olarak da var Microsoft Surface Laptop;

2'si 1 arada;

UltraBook;

@bestecolk Eğer bütçeyi arttırırsanız buna bakmanızı öneririm bütçe yetmiyorsa da bunun altı artık alınmaz Air'e 30K vermeye değmez normalde 35999 TL lakin ögrenci indirimine özel 31499 TL;

Windows olarak da var Microsoft Surface Laptop;

2'si 1 arada;

UltraBook;

Altta attğın sistemlere bak. 2gb ekran kartı. Macbook almak mantıklı geldi😁

Hocam arkadaş oyun için demiyor iş ve render için diyor siz anlamak istemiyor musunuz her şey oyun değil hiç bir bilginiz yok burda hala konuşuyorsunuz attığınız cihazların pil kapasiteleri çok düşük ve daha çok oyun odaklı.

@bestecolk Buna da bakabilirsiniz pil çok iyi 99 Wh ve AMOLED 4K;

Hem ayrıca bende Macbook Pro kullanıyorum her şeyi çok güzel çalıştırıyor.

Hocam arkadaş oyun için demiyor iş ve render için diyor siz anlamak istemiyor musunuz her şey oyun değil hiç bir bilginiz yok burda hala konuşuyorsunuz attığınız cihazların pil kapasiteleri çok düşük d-ve daha çok oyun odaklı.
Hocam biliyorum zaten yinede o sistemle render alınmaz. O fiyata macbook almak saçma matebooklara bakılabilir.

Hocam arkadaş oyun için demiyor iş ve render için diyor siz anlamak istemiyor musunuz her şey oyun değil hiçbir bilginiz yok burada hala konuşuyorsunuz attığınız cihazların pil kapasiteleri çok düşük ve daha çok oyun odaklı.

@bestecolk buna da bakabilirsiniz pil çok iyi 99 wh ve AMOLED 4K;

Hem ayrıca bende MacBook Pro kullanıyorum her şeyi çok güzel çalıştırıyor.

CS:GO 30 FPS yani.

Hocam arkadaş oyun için demiyor iş ve render için diyor siz anlamak istemiyor musunuz her şey oyun değil hiç bir bilginiz yok burda hala konuşuyorsunuz attığınız cihazların pil kapasiteleri çok düşük ve daha çok oyun odaklı.

@bestecolk Buna da bakabilirsiniz pil çok iyi 99 Wh ve AMOLED 4K;

Hem ayrıca bende Macbook Pro kullanıyorum her şeyi çok güzel çalıştırıyor.
Kullandığınız telefon zaten iphone. Appleci kişilerdensiniz herhalde zenginliğinizi kutlarım.

Hocam biliyorum zaten yinede o sistemle render alınmaz. O fiyata macbook almak saçma matebooklara bakılabilir.

Alınır hocam attıklarımın hepsi ile Render alınır.

Kullandığınız telefon zaten iphone. Appleci kişilerdensiniz herhalde zenginliğinizi kutlarım.
Ne Apple'ı Android. Sadece babamın ve kardeşimin Apple.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı