Grafik tasarım için MacBook tavsiyesi

Önereceğim tüm laptoplar;

@bestecolk Eğer bütçeyi arttırırsanız buna bakmanızı öneririm bütçe yetmiyorsa da bunun altı artık alınmaz Air'e 30K vermeye değmez normalde 35999 TL lakin ögrenci indirimine özel 31499 TL;

Windows olarak da var Microsoft Surface Laptop;

2'si 1 arada;

UltraBook;

4K AMOLED;

Şakasına yazdım bu arada para verseler macbook almam 😲
Zaten mesajı size yazmadım ki.

Önereceğim tüm laptoplar;

@bestecolk Eğer bütçeyi arttırırsanız buna bakmanızı öneririm bütçe yetmiyorsa da bunun altı artık alınmaz Air'e 30K vermeye değmez normalde 35999 TL lakin ögrenci indirimine özel 31499 TL;

Windows olarak da var Microsoft Surface Laptop;

2'si 1 arada;

UltraBook;

4K AMOLED;

Zaten mesajı size yazmadım ki.
Airlerde şarj problemi var diye biliyorum m2 pro mantıklı.

Hahaha ifadesi atmaya devam hocam forumda hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz gibi sanada MacBook alayım isterseniz 35k ödeyip render dışında hiçbir işlem yapamayalim isterseniz? Hahaha.

Apple arcade var. Steam'de M1 destekleysn birçok oyun var. Ayrica dizustu PC de oyun oynamak sacmaliktan baska bir şey degil. Gucu patates oluyor arkadasin dedigi gibi l. Sarjdan çıkarıp oyna bakayim oynayabiliyon mu? MacBook tam ıs bilgisayari olarak dizayn edildi. M1 ve pil performansi diger islemcilere gore kat kat daha ustun. Ayrica GTA 5'ı bile rahat oynarsin gerekli programlari kullandığın zaman. Intel'in o cop paylasimli grafik kartlarindan bin kat daha cok FPS alirsin :)

Apple arcade var. Steam'de M1 destekleysn birçok oyun var. Ayrica dizustu PC de oyun oynamak sacmaliktan baska bir şey degil. Gucu patates oluyor arkadasin dedigi gibi l. Sarjdan çıkarıp oyna bakayim oynayabiliyon mu? MacBook tam ıs bilgisayari olarak dizayn edildi. M1 ve pil performansi diger islemcilere gore kat kat daha ustun. Ayrica GTA 5'ı bile rahat oynarsin gerekli programlari kullandığın zaman. Intel'in o cop paylasimli grafik kartlarindan bin kat daha cok FPS alirsin :)
Solda ios logosunu görünce güldüm ben açıkçası.

Solda iOS logosunu görünce güldüm ben açıkçası.

Kanka yanlış bilgi yayiyosun. Ben Music label sahibiyim ve grafik tasadim isi ile ugrasiyorum. O yuzden Mac benim isimi fazlasi ile goruyor. Ayrica crackda indirebiliyorsun Mac'lere. Ben mesela Logic X ve final cut Pro kullanıyorum bunlari crack indirdim. Ayrica render konusunda sahane. 4K videoyu 15dk da renderladi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı