- Makaleler
- 1
Turhost'ta indirim olması lazım oraya bakabilirsin.Peki web sitesini hangi siteden kurmamı önerirsiniz.
Turhost'ta indirim olması lazım oraya bakabilirsin.Peki web sitesini hangi siteden kurmamı önerirsiniz.
Bakacağım oraya çok teşekkür ederim.
Turhost'ta indirim olması lazım oraya bakabilirsin.
Aylık domain alamazsın, en az 1 yıl kayıt edebilirsin. Hosting'i aylık alabilirsin.Hostinger'e baktım web hosting+domain @xDarkLyne aylık 12.99 diyor.
Hostinger'e baktım web hosting+domain @xDarkLyne aylık 12.99 diyor.
Aylık domain alamazsın, en az 1 yıl kayıt edebilirsin. Hosting'i aylık alabilirsin.
Eğer yararlı olduysa çözüm mesajımı çözüldü olarak işaretleyebilirsin.
Peki hosting içerisinde web siteside var değil mi tam anlamıyorum ne olduğunu.
Çözüldü butonu nerede tıklayım.
Basitçe şu şekilde:Peki hosting içerisinde web siteside var değil mi tam anlamıyorum ne olduğunu.
Wordpress öneririmYok kod ile kurmayacağım siteyi hazır şekilde ücretini vererek alan adımı satın alarak kod bilgim yok maalesef o kadar.
Basitçe şu şekilde:
Bunlara göre domain + hosting satın alarak bir internet sitesi alt yapısı kurmuş olursun. Sitenin içeriğini de hazırlayarak hosting içerisine atacaksın.
- Domain senin internette görünecek adın.
- Hosting ise internet sitenin 7/24 çalışmasını, site dosyalarının barınmasını sağlayan sunucuda senin için ayrılmış bölüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.