Grafik Tasarım Konusunda Kendini Geliştirmek

Ali günçe

Decapat
Merhaba. Ben üniversite öğrencisiyim. Okurken aynı anda ufak da olsa harçlık çıkarmak ve böyle işlerden zevk aldığım için şu anlık Photoshop öğreniyorum.
Peki iyice öğrendikten sonra iş kapabilmem için After Effects'e mi geçmeliyim veya başka bir öneriniz var mı?

İlk olarak nasıl ilerlemek istediğini bilmen gerekiyor, dijital baskı mı istiyorsun, animasyon mu istiyorsun, ondan sonra istediğin bir şeye tamamen yoğunlaşman gerekiyor. Sürekli iş takip etmen gerekiyor behance, pinterest, evet zor ama yaratıcı farklı düşünmeye çalışmalısın benzer logoları değiştirerek de baştan başlayabilirsin, herşey bulunduğu için sıfırdan birşeyler üretmek oldukça zor tabi, kendine brief ver devamlı olarak, revizeler yap, videolar izle öyle öyle birşey kapacağını düşünüyorum. Ben yapmaya yapmaya biraz zayıfladım ve soğudum birkaç tecrübeden sonra ama daha iyi yerlerde olmak isterdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı