Grafik Tasarım ve Video Kurgu İçin Sistem Önerisi

• Konuyu başlatan lEOl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 4.300
522.png

RAM'leri RGB almazsanız biraz daha düşüyor. Ama kısılcak başka bir yer yok. Piyasada düzgün kasa da yok. Fansız almak mantıklı gelmiyor, çünkü fan fiyatları da tavan yapmış.
SSD olarak bunu seçebilirsiniz. 128TL oradan iner. Ancak Samsung uzun ömürlü olduğunu bir çok kez ispatlamış bir marka. 120TL için değeceğini zannetmiyorum.

Eki Görüntüle 376741
RAM'leri RGB almazsanız biraz daha düşüyor. Ama kısılcak başka bir yer yok. Piyasada düzgün kasa da yok. Fansız almak mantıklı gelmiyor, çünkü fan fiyatları da tavan yapmış.
SSD olarak bunu seçebilirsiniz. 128TL oradan iner. Ancak Samsung uzun ömürlü olduğunu bir çok kez ispatlamış bir marka. 120TL için değeceğini zannetmiyorum.

Almışken bir defa olsun dostum. Artık 300-500 fazla verip toplayacağız. Sinerjiden bu listeyi sipariş verip toplayacağım kasayı. İnşaAllah güzel bir şey olur. Senin de yardımların için teşekkür ederim. İtopya'yı arayıp iptal işlemini onaylattım para iadesini bekliyorum. Umarım iade gelene kadar benim listedeki donanımların stoğu bitmez.
@Pantheon dostum Ryzen 7 2700X stoğu bitmiş :( Ne zamana gelir acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı