Grafik tasarım yedek subaylık

Mehmet741

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak siz veya aranızda tanıdık biri güzel sanatlar grafik tasarım mezunu olarak yedek subay astsubay komanda olarak yapmış biri var mı? Aşırı merak ettim ihtimali var mıdır bunun?

Askerlik şubesine gittiğinde "Önlisans mezunu olduğunu ve yedek astsubay olarak gitmek istiyorum." diye belirt.
Önlisans Lojistik mezunu arkadaşım askerliğini yedek astsubay olarak yaptı.
Sağolasın kral lisans mezunuyum merak ettiğim hiç grafik tasarım mezunu subay astsubay komando olarak yapan oldumu

Dostum sen tam olarak neyi merak ediyorsun? Askerlikte kendi mesleğini yapıp yapamayacağını mı? Yoksa y. Subay olarak zorlanacağını mı?
Yok kral neyi icra edeceğimi değil bu bölüme çıkarmı diye merak ediyorum yani çevrenizde veyahut size çıktımı bu bölümü bitirip onu merak ediyorum

Yok kral neyi icra edeceğimi değil bu bölüme çıkar mı diye merak ediyorum yani çevrenizde veyahut size çıktımı bu bölümü bitirip onu merak ediyorum

Çıkabilir. Okuduğun bölümden ziyade ordudaki y. Subay açığıyla alakalı. Sağlıkçılara ihtiyaç sürekli olduğundan onlara çıkma olasılığı daha yüksek ama diğer bölümlerden de alım yapılıyor. Benim turizm otelcilik mezunu arkadaşlarım y. Subay olarak yapmıştı mesela.

Çıkabilir. Okuduğun bölümden ziyade ordudaki y. Subay açığıyla alakalı. Sağlıkçılara ihtiyaç sürekli olduğundan onlara çıkma olasılığı daha yüksek ama diğer bölümlerden de alım yapılıyor. Benim turizm otelcilik mezunu arkadaşlarım y. Subay olarak yapmıştı mesela.
Teşekkür ederim umudum biraz arttı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı