Grafik tasarımcılar nasıl tahammül edebiliyor?

my last mistake

Hectopat
Arkadaşlar gerçekten nasıl bu işe tahammül edebiliyorsunuz? Şu an önümde 8 tane iş var ve bir tanesi için 28 saat uykusuz kaldım abartmıyorum.

Daha sonra geçen hafta 10 bin liralık iş kaçırdım var ya lanet olsun alırsam dedim. O kadar bıkkınlık ve yorgunluk var ki.

Şu an ki 8 iş yüzünden gözümden sinirden yaşlar akıyor. O derece psikolojimi ve ruhumu bozdu ki son 2 ayım böyleydi. Kaç defa 25 -26 saatler uykusuz kaldım.

Eskiden işi nasıl yapacağım diye korkardım şimdi nasıl bitireceğim diye. Motivasyonuzu nasıl sağlıyorsunuz ya da nasıl seviyorsunuz?

Grafik tasarımcıların işleri, yoğunluğa göre çok zor olabiliyor. Uykusuzluk çeken, günde sadece birkaç saat uyuyan, tanıdığım grafik tasarımcılar var. Zor iş. Hele ki müşteri çekilmez oluyorsa, akıl sağlığında problemler çıkabiliyor.
Grafik tasarımcıların ne yaşadığını bilirim bende. Zamanında inşaat firması için bina modellemesi yapılırken yaşananları biliyorum. (Zaman , bitmiş işin üzerine anlamsız ek istekler gibi)Benim merak ettiğim hangi işi yaptığı neyin tasarımında bu kadar zorlandigi.

Grafik tasarımcıların ne yaşadığını bilirim bende. Zamanında inşaat firması için bina modellemesi yapılırken yaşananları biliyorum. (Zaman , bitmiş işin üzerine anlamsız ek istekler gibi)Benim merak ettiğim hangi işi yaptığı neyin tasarımında bu kadar zorlandigi.

Ben de çok yaptım daha geçen hafta karşı komşu mimar autocad'de yaptığını Revit'te modelledim. 3ds max, sketchup rhino çok yaptım.

hem 3d işinde hem vfx, video, edit montaj olduğu gibi grafik alanında illüstrasyondan tut işte logo kurumsal kitap dergi tipografi aklına ne gelirse.

Bir de Nft çıkınca iyice bittim. Beyaz bayrağı çektim yani. Geçen Rick and Morty Nft'si yaptım.

Nft Generator furyasına çok yaptım onda bittim var oğlu var var yani. Hala geliyo Nft.

Evet Revizyon dediğimiz lanet şey. Tam oturcaksın bitti her şey abi şurayı bi yapsak deniyor ya ordan balkondan atasım geliyor.

Meslektaşız. Bahsettiğinize benzer kısa ama çok yoğun dönemlerim çok oldu. Hep meselenin en temelini düşündüm, bu benim işim ve bunu yaparken kimseye lütufta bulunmuyorum. Bir karşılık alarak yapıyoruz sonuçta bunu ve istemezsek yapmayız.

Çalıştığım kurumdan bağımsız dışardan aldığım işlerde git gide beni fazlaca yoran iş ve insanlardan iş almayı bıraktım. Parasına bakmadan daha çok yorulup sinirlerim yıpranacaksa yapmamayı tercih ettim. Bu şekilde de devam ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı