Grafikleri de hikayesi de sağlam oyun önerisi

RE7 ve 8.
Birde RE8'in DLC paketi var onu unutmayın.
Çok aşırı korku barındırıyolar mı yoksa dozunda mı?

Resident Evil Village
Plague Tale Serisi
RDR2
Bioshock Infinite (hala daha grafikleri sağlam bence)
Batman Arkham Knight
Wolfenstein The New Colossus
Metro Redux Serisi ve Exodus
Village, Wolfenstein ve Plague Tale hariç hepsini oynadım, bu üçünden sadece birini alacak olsam hangisini önerirsin?

Doom Eternal, (FPS) Wolfeinstein, (FPS) Remnant 2, (TPS, Soulslike), Borderlands 3 (FPS), Control (TPS), Hitman 3, (Sthealth, TPS) Tavsiyelerim bunlar.

RE7 biraz gerici hocam RE8 hiç korkunç değil aksine aksiyon çok ağır basmış. Siz kesinlikle oynayın.
O zaman listeme ekledim, teşekkür ederim.
Witcher serisi.
TWD serisi teltalle Games'in.
Witcher biraz oynadım, çok kastı beni ama TWD serisine bakacağım.
The Elder Scrolls V Skyrim hocam 350 saat falan uğraşmanız gerekiyor hikayesi bayağı sağlam.
Skyrim var aslında ama bu tarz oyunları genelde pek beceremiyorum. Bir ara indirip deneyeyim madem öyle.

Doom Eternal, (FPS) Wolfeinstein, (FPS) Remnant 2, (TPS, Soulslike), Borderlands 3 (FPS), Control (TPS), Hitman 3, (Sthealth, TPS) Tavsiyelerim bunlar.
Saydıklarından sadece Control varmış kütüphanemde, ama Borderlans 2 var. Onu tavsiye eder misin?

Skyrim var aslında ama bu tarz oyunları genelde pek beceremiyorum. Bir ara indirip deneyeyim madem öyle.

Saydıklarından sadece Control varmış kütüphanemde, ama Borderlans 2 var. Onu tavsiye eder misin?

Borderlands 2 de sevilen bir oyun ama grafikleri bilemicem. Hitman ekstra tavsiye ederim. Game Pass'te var bu oyunların pek çoğu. 1-2 aylık aboneliğin 400 liraya denk gelir hepsini oynarsın.

Saydıklarından sadece Control varmış kütüphanemde, ama borderlans 2 var. Onu tavsiye eder misin?

Epic Games'te çok ucuz 1. serisi 5 TL 2. serisi 12 TL denemeni tavsiye ederim hikayesi çok güzel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı