Grafikleri iyi Need for Speed oyunu önerisi

Payback'de Online var arkadaşlarınla da girebiliyorsun. Fakat hile var Online'da haberin olsun.

40 saat civarı oynadım boş boş gezerim dersen güzel ancak en basitinden 370 ile gidiyorum polis dandik arabasıyla yetişiyor. Hiçbir zaman mos wanted da aldığım tadı bulamadım.

Yeni oyunları bana göre çöp. Payback'e kadar iyiydi işte eh yani ama heat cidden kanser ediyor. Oyunu korsan oynadım nasıl diye merak ettim sistemim yetmiyordu eskiden oynayamıştım inanılmaz bir kasma ve takılma var. Araştırma yaptım korsan sorunlu Steam'dan alın orijinal de sorun yok yazmışlardı bugün 50₺'ye aldım Steam'dan fakat aynı sorun bunda da var. EA oyunları cidden optimizasyon özürlü oluyor.

Son düzenleme:
Yeni oyunları bana göre çöp. Payback'e kadar iyiydi işte eh yani ama heat cidden kanser ediyor. Oyunu korsan oynadım nasıl diye merak ettim sistemim yetmiyordu eskiden oynayamıştım inanılmaz bir kasma ve takılma var. Araştırma yaptım korsan sorunlu Steam'dan alın orijinal de sorun yok yazmışlardı bugün 50₺'ye aldım Steam'dan fakat aynı sorun bunda da var. EA oyunları cidden optimizasyon özürlü oluyor.
Heat konusunda ultra da zar zor 120 FPS alınca şaşırmıştım, rdr2 de daha yüksek FPS alıyordum.

Bana göre kanser olmayan oyunları underground 2 ve mos wanted.
Yeni oyunlarında max 40 dk sabredebiliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Grafikleri gerçekçi ve güzel Need for Speed oyunu arıyorum, oyunda yarış değil de serbest sürüş falan varsa belirtirseniz sevinirim.

Need for Speed hot pursuit 2010 güzel oyundur öneririm. 13 yıl önce çıkmasına rağmen grafiklerinin bayağı iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı