Gram altın 337 TL'den satılır mı?

Onewena

Decapat
Yer
İzmir/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Her işi yaparım
Arkadaşlar, selamlar. Bir miktar altınımız var. Ziraat bankasında. Aklımdaki soru şu. Şu haldeyken altını 337 TL'den satmak mantıklı mı olur? Yoksa altın satımı için 337 TL düşük bir meblağ mı? Kısaca altını gram başı 337TL'den satmalı mıyım? Bankanın aldığı ücret yüksek ondan böyle olduğunu daha önce görmedim ama akıllılık etmiyorum diye düşünmüyor değilim.

Altın genelde sürekli artar. Eğer ihtiyacınız yoksa satmayın, kalsın. 337 TL biraz daha düşük, bankalar gün içi 1-2 TL düşük fiyattan alırlar sizden. Yine de Ziraat şu an makası en yüksek olan bankalardan biri olarak görünüyor.
12456.png

Altın genelde sürekli artar. Eğer ihtiyacınız yoksa satmayın, kalsın. 337 TL biraz daha düşük, bankalar gün içi 1-2 TL düşük fiyattan alırlar sizden. Yine de ziraat şu an makası en yüksek olan bankalardan biri olarak görünüyor.
Eki Görüntüle 523911

Evet maalesef ki. Başka bir bankaya çarşamba gelmesi üzerine başvurduk. Şimdiki altını olabildiğince iyi karla satıp, o parayı Tfx'e yatırmayı planlıyorum. Siz yatırım yapıyorsanız hangi bankayı kullanıyorsunuz ve ziraat bank üzerinden kaç TL'ye satmamı önerirsiniz? Şu an 337.400 TL civarında. 338.500 olsa satsam yanlış mı olur?

Evet maalesef ki. Başka bir bankaya çarşamba gelmesi üzerine başvurduk. Şimdiki altını olabildiğince iyi karla satıp, o parayı Tfx'e yatırmayı planlıyorum. Siz yatırım yapıyorsanız hangi bankayı kullanıyorsunuz ve ziraat bank üzerinden kaç TL'ye satmamı önerirsiniz? Şu an 337.400 TL civarında. 338.500 olsa satsam yanlış mı olur?
Bence altınınızı gerektiği zaman çekin ama illaki bir zaman istiyorsanız Coronavirüs'ün günlük artışı 2-3 gibi rakamlara düştüğü zaman satın derim. Yani o zaman kadar 338 de olabilir 345 de tam bilemeyiz ama ekonomiyi etkileyen önemli bir olay olmazsa o zamanlarda en yüksek değerinde olacaktır bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı