Grand RP oynarken "Game Memory error." hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Chaplin7

Decapat
Daha fazla  
RAM
Corsair 16 GB Ram
Ekran kartı
Galax Geforce RTX 3060
Anakart
Msi B460
İşlemci
İntel İ5 10400F
Grand RP oynarken Game Memory error hatası alıyorum. Resimde göründüğü gibi hata alıyorum. Yardım için, teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Hata.png
    Hata.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 223
Oyunu oynarken RAM kullanımını takip edin. MSI Afterburner FPS Gösterme Rehberi
RAM kullanımı %100'e yaklaşıyorsa, bu sorunu yaşamanız muhtemel. 16GB sistemlerde en kolay çözüm; açıksa tarayıcıları kapatmak, Discord kamera görüntülerini devre dışı bırakmak olabilir. Tarayıcılar 0.5 - 3GB arası temelde bellek harcar.

Oyunu oynarken RAM kullanımını takip edin. MSI Afterburner FPS Gösterme Rehberi
RAM kullanımı %100'e yaklaşıyorsa, bu sorunu yaşamanız muhtemel. 16GB sistemlerde en kolay çözüm; açıksa tarayıcıları kapatmak, Discord kamera görüntülerini devre dışı bırakmak olabilir. Tarayıcılar 0.5 - 3GB arası temelde bellek harcar.
Teşekkürler.

Hocam, şimdik bu oyun "Game memory error" değilde "Game error." demeye başladı anlamadım arkada sadece discord açıkdı sadece.

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Hocam, şimdik bu oyun "Game memory error" değilde "Game error." demeye başladı anlamadım arkada sadece discord açıkdı sadece.
Hocam selam, bu sizinle alakalı teknik bir şey değil dolayısıyla RAM kullanımıyla MSI Afterburner yazılımlarıyla boğuşmayın. Tamamen sunucunun yazılımıyla alakalı ve tüm dünya bu hatayı alarak oynuyor, ben dahil. Yapabilecek bir şeyiniz yok. Geliştiriciler düzeltmeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı