Grand Theft Auto IV: The Complete Edition - %100 Türkçe Yama

Arkadaşın yaptığı çeviri sadece korsan sürümde çalışıyor, orijinal sürümde çalışmıyor. İnsan çeviriyi yayımlamadan bir bakar, kontrol eder. Yapacağın çeviriye saygılar.

Arkadaşın yaptığı çeviri sadece korsan sürümde çalışıyor, orijinal sürümde çalışmıyor. İnsan çeviriyi yayımlamadan bir bakar, kontrol eder. Yapacağın çeviriye saygılar.
Keşke şu iğneyi bir de kendinize batırmayı öğrenseniz. "Nerede hata yaptım acaba?" diye bir düşünseniz. Çeviri çıkalı 4 sene olmuş, 4 senedir hiç kimse orjinal oyunda kullanamıyor öyle mi? Kafa yapına saygılar.

Daha 1 hafta önce kurdum yamayı Steam'den almıştım oyunu. Bir şeyi yanlış yaptınız muhtemelen.

Steam versiyonunu oynuyorum bunu yaptım ve oyun 2-3 saniyede bir donmaya kasmaya başladı nasıl yamayı silerim/iptal ederim?

Ben orijinal sürümde oynuyorum gayetde düzgün çalışıyor sen becerememişsin galiba.
Hocam sen nasıl yaptın? Bende orjinal oynuyorum videodakinin aynısını yaptım fakat oyunu bozdu. Nasıl düzelteceğim?

Son düzenleme:
Steam versiyonunu oynuyorum bunu yaptım ve oyun 2-3 saniyede bir donmaya kasmaya başladı nasıl yamayı silerim/iptal ederim?

İlk yğklediğin dosyayı komple PC'den kaldır.

Hocam sen nasıl yaptın? Bende orijinal oynuyorum videodakinin aynısını yaptım fakat oyunu bozdu. Nasıl düzelteceğim?

Yanlış yaptığın bir şeyler olarabilir her şeyi sıralı ve yerli yerinde koymak gerek istersen YouTube'dan bir video izleyebilirsin adam açıklayıcı bir video yapmış oda buradan indiriyor.

Denetim masasından kaldırdım zaten. Ama yine olmadı.

Yanlış yaptığın bir şeyler olarabilir her şeyi sıralı ve yerli yerinde koymak gerek istersen YouTube'dan bir video izleyebilirsin adam açıklayıcı bir video yapmış oda buradan indiriyor.
Hocam sanırım benimkinin sürümü yüksek. Bir şekil şu yama dosyasını silmem lazım yardıma ihtiyacım var.

Hocam yama oyunumu bozdu nasıl kaldırırım? Dosya yeri falan nerede?

Son düzenleme:

Yamayı kurmadan 2 sorum var, lütfen okuyun, yardımcı olmanızı bekliyorum...​

Grand Theft Auto IV: The Complete Edition geçen ay küçük bir güncelleme aldı, şu an mevcut Türkçe yamayla hata almadan, oynayan var mı? Bir de özellikle sormak istiyorum native trainer ile bu yama kurulu halde sorun yaşar mıyım?​

Technopat Haberler

Geri
Yukarı