Grand Theft Auto V Almaya değer mi ?

261190

Hectopat
Grand Theft Auto V"yi indireceğim, indirmeden önce sizlerden bir tavsiye alayım, diye böyle bir soru soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Online'da para kasması gerçekten çok fazla emek ve saat istiyor. Hile yapmak istersen yeni gelen launcher güncellemesi ile hiçbir hile çalışmıyor. Oyunun hikayesi, oynanışı, grafikleri ve ortamı gerçekten çok kalitelidir.

Online'da para kasması gerçekten çok fazla emek ve saat istiyor. Hile yapmak istersen yeni gelen launcher güncellemesi ile hiçbir hile çalışmıyor. Oyunun hikayesi, oynanışı, grafikleri ve ortamı gerçekten çok kalitelidir.
İyi olmuş hiç bir hilenin çalışmaması.

Emek verirsen yapılacak milyonlarca şey var oyunda, hepsinden de zevk alırsın. Alır almaz hile ile para ve seviye basarsan 2 gün sonra "oyunda para kasmak çok zor" gibi şikayetlerin yanına bir de "oyun çok boş bir şey yapılmıyor" ekleniyor.

GTA 6 çıkana kadar her daim oynanabilir olacaktır diye düşünüyorum. Üstelik güzel güncellemeler geliyor, harici içerik üreticileri de çok güzel modlar yapıyor. İster single, ister multi güzel zaman geçirtiyor insana.

Online için değil de hikayesi için mutlaka alınır. Hele 3 karakter arasında değişmek çok iyi. Karakterlerin yardımlaşarak çalışırken bir de senin karakterleri değiştirmen atmosfere atmosfer katıyor.

Grand Theft Auto V"yi indireceğim, indirmeden önce sizlerden bir tavsiye alayım, diye böyle bir soru soruyorum.
Alınır. 300 saat oynamışım, hala oynamadığım online yarışlar vs. modlar var. Oyna oyna bitmiyor oyun. Hikayeyi %100 yapmak ayrı zevkli, başarımları tamamlamak ayrı zevkli ( bazı başarımlar onlineda zor şeyler istiyor). Para kasması zor. 300 saatin 100 saati online olsa, bu 100 saatte 10M civarı para kazandım. Bunun 4-5M hediyedir. Oyun "şu tarihler arası giriş yap şu kadar para kazan" tarzı kampanyalar da yapıyor. Görevler çok kaliteli. Act görevleri inanılmaz zor. Hilelerin elverişsiz hale gelmiş olması da ayrı bir güzellik.

Oyunun tek sıkıntılı yanı, bağlanma sorunu. Görev sırasında serverdan düşebiliyorsun, bağlanamayabiliyorsun. Bunları bir türlü düzeltemediler. Arkadaşın varsa da yoksa da her türlü zevk veriyor. Yeni arkadaşlar edinebilir, discord odalarında beraber girebileceğin arkadaşlar da bulabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı