Elbet bizde bir gün gta 5 oynayacağız 
Deneyimledim fakat RT dışında abartılacak kadar büyük bir fark göremedim. Bütün ayarları en yükseğe çeksem bile, milletin anlattığı kadar etkileyici bir değişim yok. Eski GTA'dan farklı olarak biraz daha gelişmiş ışıklandırma var, o kadar. Ayrıca, araç patlamaları bana daha yapmacık geldi. Garip bir patlama efekti var. Ayarlar en yüksekte olmasına rağmen, görüntü pek hoş görünmüyor.
Eki Görüntüle 2437816
Oyunu gece yapıp, yağmur açın o zaman çok güzel gözüküyor. Bence oyunun artık 90 gb olması bile yeterli bir şey. Çok yer kaplıyordu.Deneyimledim fakat RT dışında abartılacak kadar büyük bir fark göremedim. Bütün ayarları en yükseğe çeksem bile, milletin anlattığı kadar etkileyici bir değişim yok. Eski GTA'dan farklı olarak biraz daha gelişmiş ışıklandırma var, o kadar. Ayrıca, araç patlamaları bana daha yapmacık geldi. Garip bir patlama efekti var. Ayarlar en yüksekte olmasına rağmen, görüntü pek hoş görünmüyor.
Eki Görüntüle 2437816
Bilgisayarı biraz daha zayıf olan bir arkadaşım için her iki sürümü de yüklü tutmak zorunda kalmam daha büyük bir sıkıntı. Şahsen, bilgisayarım yeni sürümü rahatça çalıştırsa da Legacy sürümüyle devam edeceğim.
Hocam Gta 5 sarıyormu ?@Ssansarsalvo, online sunucuda güzel gözükmesi için sadece gece mi oynayayım?
Kişisel olarak sevmedim. Hem beğenmedim hem de iki arkadaşımız için eski sürümde kalmaya devam edeceğim.
Herhangi bir Unreal Engine 3 oyunu için bile geçerli bu dedikleriniz. Işıklandırma ve yağmur gibi görsel hilelerle görüntüyü güzelleştirmek PS3 neslinden itibaren her oyun için yapması çok basit hale geldi. PC'de ücretsiz olduğu için problem değil fakat konsoldaki gibi ayrı olarak satılan bir oyun olarak çıksaydı bu kadar basit grafiksel düzenlemeler kabul edilebilir olmazdı.Oyunu gece yapıp, yağmur açın o zaman çok güzel gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.