Grand Theft Auto V mod uygulamak

İşletim sistemi
Windows 10

hzlazkopat

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar hocalarım, kardeşlerim.

GTA 5'te mod(araç add-on, replace) uygulamak için mods klasörü oluşturuyorum ve bu mods klasörüne Update yolunda bulunan yaklaşık 45 GB'lık dosyayı klonlamam gerekiyor mu, yoksa sadece oraya o dosya yolunu oluşturup içine gereken mod dosyalarını atmammı gerekiyor.

Açıkçası dosyanın boyutundan dolayı biraz uzak duruyorum ilk yöntemden, kendi düşünceme göre klonlamam gerekli, çünkü oyun oradaki dosya yolunu aynen oyunun asıl klasörü yerine kullanacağı için diğer klasörleri görmeyecektir.

Sizin farklı bir çözümünüz var mı bu konuda.

Bu arada orijinal klasörleri değiştirmekten kaçınmıyorum, oyunu direkt Social Club üzerinden indirdiğim için herhangi bir değişiklikte bana oyunun tekrar o dosyasını güncelletiyor.

Şu konuda mod kurulumu için temel bilgiler var. Buradan alabildiğinizi alın. Başka sorularınız kalırsa onları da belirtin, ilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Ayrıca;

Bazı Büyük araba paketleri var 20GB'lık. İçinde 600-800 tane araba oluyor. Kurulumu da basit. Open IV ile Kur diyorsun kuruyor. Onu gördükten sonra replace ve add-onlar bana aşırı saçma ve zahmetli geliyor. YouTube'a GTA 5 mega car pack yazarsan çıkar. İllaki bir videonun altında da modun linki oluyor.

Şu konuda mod kurulumu için temel bilgiler var. Buradan alabildiğinizi alın. Başka sorularınız kalırsa onları da belirtin, ilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Ayrıca;

Hocam o yazıyı sonuna kadar okumuştum zaten ama herhangi bir faydası olmadı bana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı