Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

Ben nedense eminim hocam ha belki biraz fazla insan ve ışıklandırma vardır ama çok da önemli değil.

Çünkü şu grafiklere işlemci veya ekran kartı mı yeter yani. Bazı renk paleti Far Cry 6'yı anımsattı bana.

Klasik her yayımlanan fragmanı kötüleyen ve kötü çıkacağını iddia eden tipler gelcek mi bakalım.

Rockstar oyunları zaten ilk fragmanlarda hep grafiği ön plana atar bu durum RDR2'de de vardı. Gereksiz abartmayın. Oyun çok güzel duruyor ve çıktığı zaman dünyayı sarsıcak herkes biliyorum.

Grafiği ön plana atıyorlarsa GTA 5'in ilk fragmanı neden kötü gözüküyor PS3 için normal bir oyundan farklı gözükmüyordu.

Sanki konsollarda çok rahat çalışır gibi. Hem PS5 hem de Series X çok güçlü cihazlar.

Sızdırılan oynanış videosuyla grafikler aynı kalmış. İnsan dokusu plastiği anımsatıyor. Sistemi çok zorlamasın oyunu daha geniş kitle oynasın diye grafiklere çok kasmamışlar belli ki.

Geldiler geç kaldın.
Onlar heryerde valla bıktım artık her oyunun abarmıyorum bak her konunun altına toplayıp samanlıkta iğne arar gibi detayları söyleyip kötü olacak diyorlar.

Sızdırılan oynanış videosuyla grafikler aynı kalmış. İnsan dokusu plastiği anımsatıyor. Sistemi çok zorlamasın oyunu daha geniş kitle oynasın diye grafiklere çok kasmamışlar belli ki.
Gta 5'in ilk fragmanını izleyin birde bunu farkı anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…