Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

Ya olm bir heyecanla bekliyorduk onunda içinden geçtiler neyse oyun iyi görünüyor Rockstar bu canlı dünya işini yapıyor aga oyun bayağı dolu dolu görünüyor ama oynamadan bilemeyiz.

20231205_055923.jpg 20231205_055917.jpg 20231205_055953.jpg

daha güzel olan bir şey biz alıştık artık oyunların sinematik fragmanlarını izleyip oyun çıktığı zaman dibine kadar downgrade görmeye o yüzden bu fragman sanki hype getirmek için gibi duruyor ama rockstar babam hep oyun içi grafikleriyle hazırladı fragmanlarını ve oyun çıktığında fragmandaki neyse oydu o yüzden sanki ufaktan abartılı bir gameplay gibi düşünün bu fragmanı

Şu beach görüntüsü bile işlemcimi yedi bitirdi benim.

Daha güzel olan bir şey biz alıştık artık oyunların sinematik fragmanlarını izleyip oyun çıktığı zaman dibine kadar downgrade görmeye o yüzden bu fragman sanki hype getirmek için gibi duruyor ama Rockstar babam hep oyun içi grafikleriyle hazırladı fragmanlarını ve oyun çıktığında fragmandaki neyse oydu o yüzden sanki ufaktan abartılı bir gameplay gibi düşünün bu fragmanı

Halen daha oyun grafikleri olduğuna emin değilim ben. İleriki zamanlarda detay çıkar.

Halen daha oyun grafikleri olduğuna emin değilim ben. İleriki zamanlarda detay çıkar.

Ben nedense eminim hocam ha belki biraz fazla insan ve ışıklandırma vardır ama çok da önemli değil.

daha güzel olan bir şey biz alıştık artık oyunların sinematik fragmanlarını izleyip oyun çıktığı zaman dibine kadar downgrade görmeye o yüzden bu fragman sanki hype getirmek için gibi duruyor ama rockstar babam hep oyun içi grafikleriyle hazırladı fragmanlarını ve oyun çıktığında fragmandaki neyse oydu o yüzden sanki ufaktan abartılı bir gameplay gibi düşünün bu fragmanı

Şu beach görüntüsü bile işlemcimi yedi bitirdi benim.
Rockstar oyunları zaten ilk fragmanlarda hep grafiği ön plana atar bu durum RDR2'de de vardı. Gereksiz abartmayın. Oyun çok güzel duruyor ve çıktığı zaman dünyayı sarsacak herkes biliyor.

Ben nedense eminim hocam ha belki biraz fazla insan ve ışıklandırma vardır ama çok da önemli değil.

Ki bence konsollarda bu kadar fazla NPC falan görmeyiz gibime geliyor ama eminde olamıyorum belki de çok iyi bir optimizasyon vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı