Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

Evet bence de yoksa senin düşük IQ seviyene düşmek istemiyorum.

Hocam sadece son 10 15 mesajınız oyunu kötülemek balon ve yerlerde kelimeleri kimseye burada hakaret etmezseniz daha doğru olur düşünceni söyle geç.

Helal olsun valla. 1 tane yazımdam IQ testi yaptın. İnsanların düşüncelerine saygı duy. Çamur atma.
Evet fragmanı eleştirmeme bile şiddetle karşı çıkıyorsun bu senin yaptığın fanboylık değilde ne

Hocam sadece son 10 15 mesajınız oyunu kötülemek balon ve yerlerde kelimeleri kimseye burada hakaret etmezseniz daha doğru olur düşünceni söyle geç.
Evet grafikler kötü ve arkasındayım arkadaş ise sorgulamadan bana çamur atıyor sinirlerim tepeme çıktı kusura bakma

Troll hesap zaten önerdiği oyunları gör sen, göz ardı et gitsin.

Tamam hocam gözünüze kötü gelmiş aynı mantıkta sizde önyargıyla çamur atıyosunuz daha ilk fragman bu haberiniz olsun.

Açtığın konulara baktım da. 23 yaşındaki biri için bayağı bilgisiz görünüyorsun. O yüzden kendi IQ
seviyene bak.

Hatta bazı konulara yazdığın mesajlar, (Aynı hanzo gibi).

The last of us değil en azından Alan Wake 2 gibi olsaydı grafikler ben okeydim. Balmumu gibi gözüken grafikler artık eskide kalmalı.

Rockstar final ürününü fragmanda gösterdiğinden daha kaliteli çıkartıyor, grafikler böyle kalmaz. Bence grafiklerde sorun da yok daha ne olsun.

The Last of Us değil en azından Alan Wake 2 gibi olsaydı grafikler ben okeydim. Balmumu gibi gözüken grafikler artık eskide kalmalı.

Göreceğiz hocam. Yolumuz uzun. Bu oyunu kötü diyenler elbet oynayacaklar.

Hatta çıktığı gün Torrent'e düşmüş mü diye can atacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…