Merhaba switchleri kaliteli mi? Almak istiyorum fiyatı da şu an 7000 TL. Var mı tavsiye arkadaşlar, ayrıca 14K bütçe ayarladım mouse ve klavye için.
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba switchleri kaliteli mi? Almak istiyorum fiyatı da şu an 7000 TL. Var mı tavsiye arkadaşlar, ayrıca 14K bütçe ayarladım mouse ve klavye için.
Switchini bilmiyorum da bence yapay zekayla oluşturulmuşa benziyor. Chilkey ND75 + tutuşa göre WLmouse Strider'ya da Sword X alınır.
![]()
Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
![]()
WLmouse Sword X "The Swords" Edition Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
WLmouse Strider Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Tasarımları çok sadece hocam biraz renkli olsa iyi olur Razer V3 Pro mouse iyi midir?
İyi ama pahalı olduğunu düşünüyorum. Daha sade mi olsun?
Bir de tutuş şekliniz nedir?
Tutuş şeklim sağ hocam gösterişli bir şey olsun istiyorum gravestar kötü mü switchleri bilmediğim için açtım konu yakın zamanda Kadıköy'de inceleme fırsatım oldu hoşuma gitmişti hissiyatı.
Eki Görüntüle 2612077
Bunlar arasından hangisi diye sormuştum hocam. Artık çoğu ürün sol sağ fark etmeksizin üretiliyor. Mercury hakkında hiçbir fikrim yok. Genel görüntüsü bana hitap etmediğinden hiç takip etmedim.
Tutuş şeklim sağ hocam gösterişli bir şey olsun istiyorum gravestar kötü mü switchleri bilmediğim için açtım konu yakın zamanda Kadıköy'de inceleme fırsatım oldu hoşuma gitmişti hissiyatı.
Palm hocam.
Güzel klavye hocam, bir eksiği yok. Sadece fiyatı biraz gereksiz pahalı ama adamların zaten fiyat performans klavye yapma gibi bir amacı yok. Daha çok tasarımını beğenenlere gidecek ürünleri var.
![]()
Lamzu PARO AURORA Wireless Mouse
![]()
Teevolution Terra Pro Wireless Mouse
Sade için yine seçenek ekledim. Çok gösterişli olsun diyorsanız pwnage ya da Pulsar ve Razer'in özel serileri var. Onlardan da önerebiliriz.
![]()
Pulsar Xlite v4 Quiccs Edition Size 2 Mouse
Ünlü sanatçı Quiccs ile bir araya gelerek ikonik şehir tasarımlarını Xlite version4 kablosuz oyun faresinde hayata geçirdi.www.gaming.gen.tr
![]()
Pwnage StormBreaker Max CF Wireless Mouse
![]()
WLmouse Sword X Wireless Mouse
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.