Gravel bisiklet seçimi nasıl olmalı?

ocopas

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bir gravel bisiklet almak istiyorum fakat bisiklet piyasısını pek bilmiyorum. Kendimce bazı modeller seçtim, sizden bu modelleri yorumlamanızı istiyorum. Ekstra önerileriniz varsa da olur.

[Carraro GRAVEL G2 28" 20-V HD] GRAVEL G2 28

[Bisan All Trail Grx 400 Bisan Yol Bisikleti 2x10 Vites] All Trail Grx 400 Bisan Yol Bisikleti 2x10 Vites - Bisan Bisiklet

[Corelli GOAT 2.0] Goat 2.0 | Corelli Bisiklet

[Mosso GVL700 GRX-600 22S H] GVL700 GRX-600 22S H

[Salcano GR001 GRX 2x10] GR001 GRX 2x10 - Salcano Yarış Bisikleti

Bence Corelli çok iyi hocam.

Merhaba bir gravel bisiklet almak istiyorum fakat bisiklet piyasısını pek bilmiyorum. Kendimce bazı modeller seçtim, sizden bu modelleri yorumlamanızı istiyorum. Ekstra önerileriniz varsa da olur.

[Carraro GRAVEL G2 28" 20-V HD] GRAVEL G2 28

[Bisan All Trail Grx 400 Bisan Yol Bisikleti 2x10 Vites] All Trail Grx 400 Bisan Yol Bisikleti 2x10 Vites - Bisan Bisiklet

[Corelli GOAT 2.0] Goat 2.0 | Corelli Bisiklet

[Mosso GVL700 GRX-600 22S H] GVL700 GRX-600 22S H

[Salcano GR001 GRX 2x10] GR001 GRX 2x10 - Salcano Yarış Bisikleti

Öncelikle corelliyi ele çok sıkıntı çıkardığı için satmayı bıraktık kadrosu çok dayanıksız ve hantal açılarınıda beğenmiyorum aktarıcı olaraksa grx kullanmaları önemli. Carraro parasını hak etmiyor Salcano'da ise Mosso'yla kıyasla karbon maşa fakat Mosso'nun aktarıcısı daha iyi Bisan ise Salcano'yla aynı kısacası F/P bir şey arıyorsan Bianchi gravellere bak derim. Ama bunlardan birini önermemi istersende 1 kilo ağır olsun çok etkilemez dersen Mosso hem fren olarak hem de aktarıcı olarak daha iyi ama 1 kilo 1 kilodur hafif olsun dersende Bisan alabilirsin.

Öncelikle corelliyi ele çok sıkıntı çıkardığı için satmayı bıraktık kadrosu çok dayanıksız ve hantal açılarınıda beğenmiyorum aktarıcı olaraksa grx kullanmaları önemli. Carraro parasını hak etmiyor Salcano'da ise Mosso'yla kıyasla karbon maşa fakat Mosso'nun aktarıcısı daha iyi Bisan ise Salcano'yla aynı kısacası F/P bir şey arıyorsan Bianchi gravellere bak derim. Ama bunlardan birini önermemi istersende 1 kilo ağır olsun çok etkilemez dersen Mosso hem fren olarak hem de aktarıcı olarak daha iyi ama 1 kilo 1 kilodur hafif olsun dersende Bisan alabilirsin.
Çok sağol hocam, kilo çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Şimdi Bianchi'de Mosso'ya benzer donanımda bir model seçtim fakat aralarında yaklaşık 10,000₺ bir fark var. Bu farka değer mi?

[Bianchi GR0013] GR0013 - GRX810

Çok sağ ol hocam, kilo çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Şimdi Bianchi'de Mosso'ya benzer donanımda bir model seçtim fakat aralarında yaklaşık 10, 000₺ bir fark var. Bu farka değer mi?

[Bianchi GR0013] GR0013 - GRX810

Bianchi'nin gidonudur jantıdır selesidir lastiğidir vs. daha kaliteli ve daha uzun ömürlü kadro açısı daha iyi ön maşa karbon yaklaşık 1 kg daha hafif fakat sizin için pek bir önemi olmadığını söylediniz fakat Mosso'nun freni bir tık daha iyi geri kalan her şeyi aynı 10.000 lira verip vermemek size kalmış fakat Mosso alırsanızda lastik ve diskler değişecek seçim sizin ama yerinizde olsam Mosso en mantıklısı.

Bianchi'nin gidonudur jantıdır selesidir lastiğidir vs. daha kaliteli ve daha uzun ömürlü kadro açısı daha iyi ön maşa karbon yaklaşık 1 kg daha hafif fakat sizin için pek bir önemi olmadığını söylediniz fakat Mosso'nun freni bir tık daha iyi geri kalan her şeyi aynı 10.000 lira verip vermemek size kalmış fakat Mosso alırsanızda lastik ve diskler değişecek seçim sizin ama yerinizde olsam Mosso en mantıklısı.
Şuan ben katlanır bisiklet kullanıyorum, hız yapmak ve daha keyifli bir yolculuk için gravel bisikletlere yöneldim. Carraronun 35,000 bandında bir bisikletine denk geldim, bu tarz daha düşük bütçeli önerebileceğiniz bisiklet var mıdır? Bu benim ilk gravel deneyiyim olacak ve bahsettiğimiz bisikletler arasında neredeyse 2 katı bir fiyat farkı var. Buna değer mi? çok kararsızım ve kafam karışık.

[Carraro Gravel G0] GRAVEL G0 28

Şu an ben katlanır bisiklet kullanıyorum, hız yapmak ve daha keyifli bir yolculuk için gravel bisikletlere yöneldim. Carraronun 35,000 bandında bir bisikletine denk geldim, bu tarz daha düşük bütçeli önerebileceğiniz bisiklet var mıdır? Bu benim ilk gravel deneyiyim olacak ve bahsettiğimiz bisikletler arasında neredeyse 2 katı bir fiyat farkı var. Buna değer mi? Çok kararsızım ve kafam karışık.

[Carraro Gravel G0] GRAVEL G0 28

İlk deneyim için katlanırdan geçince gravel biraz zorlar ama zamanla alışırsınız attığınız bisiklet ise parasını kesinlikle hak etmiyor zaten Carraro'lar ülkemizde aşırı pahalı o yüzden Mosso almanızı öneririm ayrıca kilitli pedal alırsanız uzun yol sürüşlrtiniz daha konforlu olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı