Gravit Desinger çalışmamı çaldı

Vizyonundan 10 yaşında bi çocuk olduğun anlaşılıyor zaten. Hayatında hiç bir emek verip emeğinin çalındığını görememişsin. Banka ile aynı şey mi diyor umarım bir gün emeğin çalınır da anlarsın.
Dostum yaş ile bir ilgisi yok ama içini ferahlatacaksa söyleyeyim 23 yaşındayım. Dosyalarının silinmiş olması çalındığı anlamına gelmiyor. Çizimlerin elinde duruyor, çalındıysa telif davası açarsın, hakkını alırsın. Burda çocuk gibi ''Çizimimi çaldılar'' diyip ağlamanın hiç bir mantığı yok. Çiziminin çalındığını düşünüyorsan bununla ilgili kanıt da sunmalısın. Eylül'den beri Gravit Designer konuları açmışsın. Bir konuda da bu çizimin kendi tasarımın olmadığını söylemişsin. Tasarım senin bile değil, sadece renklendirme yapıyorsan bunu herkes yapabilir. Dediğim gibi, sana özgün olmayan bir tasarım hakkında ''Çaldılar'' diye ağlamak yerine ''Arkadaşlar save dosyalarım siliniyor ne yapmam gerek?'' diye bir soru sorabilirsin.

Dostum yaş ile bir ilgisi yok ama içini ferahlatacaksa söyleyeyim 23 yaşındayım. Dosyalarının silinmiş olması çalındığı anlamına gelmiyor. Çizimlerin elinde duruyor, çalındıysa telif davası açarsın, hakkını alırsın. Burada çocuk gibi "çizimimi çaldılar" deyip ağlamanın hiçbir mantığı yok. Çiziminin çalındığını düşünüyorsan bununla ilgili kanıt da sunmalısın. Eylül'den beri gravit designer konuları açmışsın. Bir konuda da bu çizimin kendi tasarımın olmadığını söylemişsin. Tasarım senin bile değil, sadece renklendirme yapıyorsan bunu herkes yapabilir. Dediğim gibi, sana özgün olmayan bir tasarım hakkında "çaldılar" diye ağlamak yerine "arkadaşlar Save dosyalarım siliniyor ne yapmam gerek?" diye bir soru sorabilirsin.

Birincisi bir değil 4 tane. İkincisi bu video kaydı çizimi sıfırdan çizim. Sıfırdan re-make fareyle çizim. YouTube'a da koyarım çizim aşamalarını bir şey olmak istiyorsan. 1500 dakika senin gibi insanlar için sabaha kadar render alabilirim yani. Çok güzel oluyor.

Diğer üçü benim tasarımım Rick and Morty onlar da satışta olduğundan paylaşmıyorum. Herkes yapabilirmiş renklendirmeymiş hani ya hehe. Başarısızlığını bu şekilde tatmin etme kardeş.

Mesela senin banka hesabın silindiğinde, içindeki paralar gittğinde ne olmuş oluyor çalınmamış mı oluyor:D AAA silinmiş oluyor de mi dasksl millet çalmayı normalleşmeye o kadar alıştırılmış ki.
Çalınması demek illah bir yerde satılması demek değil daha bunu idrak edemiyorsun. Orada binlerce parça var her biri benim anlamayacağım çizimlerde tekrar emek sarfetmeden kullanılabilir. İşi bilmiyorsun çok boş konuşmana gerek yok yani.

Birincisi bir değil 4 tane. İkincisi bu video kaydı çizimi sıfırdan çizim. Sıfırdan re-make fareyle çizim. YouTube'a da koyarım çizim aşamalarını bir şey olmak istiyorsan. 1500 dakika senin gibi insanlar için, sabaha kadar render alabilirim yani. Çok güzel oluyor.

Diğer üçü benim tasarımım, Rick and Morty onlar da satışta olduğundan paylaşmıyorum. Herkes yapabilirmiş renklendirmeymiş hani ya hehe. Başarısızlığını bu şekilde tatmin etme kardeş.

Mesela senin banka hesabın silindiğinde, içindeki paralar gittğinde ne olmuş oluyor çalınmamış mı oluyor:D AAA silinmiş oluyor de mi dasksl millet çalmayı normalleşmeye o kadar alıştırılmış ki.

Çalınması demek illah bir yerde satılması demek değil, daha bunu idrak edemiyorsun. Orada binlerce parça var, her biri benim anlamayacağım çizimlerde, tekrar emek sarfetmeden kullanılabilir. İşi bilmiyorsun çok boş konuşmana gerek yok yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi bir değil 4 tane. İkincisi bu video kaydı çizimi sıfırdan çizim. Sıfırdan re-make fareyle çizim. YouTube'a da koyarım çizim aşamalarını bir şey olmak istiyorsan. 1500 dakika senin gibi insanlar için sabaha kadar render alabilirim yani. Çok güzel oluyor.

Diğer üçü benim tasarımım Rick and Morty onlar da satışta olduğundan paylaşmıyorum. Herkes yapabilirmiş renklendirmeymiş hani ya hehe. Başarısızlığını bu şekilde tatmin etme kardeş.

Çalınması demek illah bir yerde satılması demek değil daha bunu idrak edemiyorsun. Orada binlerce parça var her biri benim anlamayacağım çizimlerde tekrar emek sarfetmeden kullanılabilir. İşi bilmiyorsun çok boş konuşmana gerek yok yani.
Dostum neden bu kadar sinirleniyorsun? :D Kendin söylemişsin ''Benim tasarımım değil tabi cover yapıyorum.'' diye. Neden debeleniyorsun? :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı