Green Card başvurusu yapabilir miyim?

Hocam başvuru yerini bulamadım yardım eder misiniz?

Biraz hortlatıyor olabilirim fakat internette Green Card'ı aldıktan sonra belli bir süre içinde ABD'ye gitmezsek kartımızın iptal olacağı söyleniyor. Hatta şöyle de ekleyeyim bana çıksa ben istediğim vakit gitme hakkına sahip miyim örneğin 4-5 yıl sonra gitsem o vakit sadece cüzdanda dursa.
Green card'inizi kazandiktan sonra en son gorusmenizi Ankara buyukelciliginde yapar, ve oradan vizenizi aldiktan sonra 6 ay icinde Amerika'ya gitmeniz beklenir.. Ancak soyle bir durum var: size vizenizi vermek icin ucak biletinizi de gormek istiyorlar. Ona gore, vizenizi aldiktan sonra bir tarih belirleyip o tarihte gitmeniz lazim. Kafaniza gore gidemezsiniz.

Şimdi bu greencard çıkarsa 6 ayda bir ABD'ye girip çıkma zorunluluğu var değil mi?
Ben çıktığı gibi gitmeyi planlamıyorum sadece yazları gidip çalışmayı düşünüyorum sonra mesleğimi alınca yerleşmeyi düşünüyorum. Bu konu hakkında fikri olan var mı?

Şimdi bu greencard çıkarsa 6 ayda bir ABD'ye girip çıkma zorunluluğu var değil mi?
Ben çıktığı gibi gitmeyi planlamıyorum sadece yazları gidip çalışmayı düşünüyorum sonra mesleğimi alınca yerleşmeyi düşünüyorum. Bu konu hakkında fikri olan var mı?

Hocam her sene gir çık yapmak bir süre sonra sıkıntı olur. Siz her ülkeye giriş yağtığınız da sorguluyorlar neden Amerika'da değildin diye. Her sene giriş çıkış yapmak riskli bir iş yani. Kaynak: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Hocam her sene gir çık yapmak bir süre sonra sıkıntı olur. Siz her ülkeye giriş yağtığınız da sorguluyorlar neden Amerika'da değildin diye. Her sene giriş çıkış yapmak riskli bir iş yani. Kaynak: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
anladım bakalım belki fikrim değişir direkt gider yaşarım bakalım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı