Green Man Gaming tekrar mı işleme açılıyor?

mantania

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Green Man Gaming bu gece 03.15'te resimdeki gibi bir mail gönderdi.
Salı günü tekrar Türkiye için satın alımları aktifleştirecekler mi demek oluyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-19-10-20-30-956-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-19-10-20-30-956-edit_com.android.chrome.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 276
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba.
Salı günü tekrar Türkiye için satın alımları aktifleştirecekler mi demek oluyor?

Zaten buradan oyun alabilene bir oyun da hediye etmek lazım. Daha kart bilgilerini girmeden hata veriyordu geçmişte de. Birşey değişmeyecek yine aynı saçmalık.

Aynı durum Humble Bundle'da da var, bir türlü oyun alamıyorum 1 ay önce kullandığım ve oyun aldığım kartı şimdi kabul etmiyorlar.

Arkadaşlar merhaba.
Aynısı bana de gelmiş ilkinde anlamadım hesaba biri mi girdi diye düşündüm :D ama anladığımız kadarıyla bugün yarın tr için alışverişe tekrar açılacak gibi.
Fiyatlar eski tr kuruna göre olmama ihtimali yüksek ancak hala bazı oyunlar steam kuru 10 sabitlediği anda fiyat artışı yapmışlarsa da özellikle key sitelerinde hala doları 2 3 kabul ederek oyun satanlar da var.
Tabi çoğunluğu yine mevcut kura göre olur.

Muhtemelen evet, yani Steam dolara geçtikten sonra bunlarda fırsattan istifade bu ülkeye satın alımı tekrar açalım ki millet bizden oyun alsın demiş olabilir fakat fiyatlar aynı kalır mı emin değilim. Çünkü her yerde 1200TL olan Ratchet and Clank: Rift Apart burada eski fiyatı olan 600TL'den satılıyor, RDR2'nin 85TL'lik fiyatıyla bu sitede durduğunu bilmeyen bir forum üyesi kalmadı zaten. Eğer Türkiye'ye satışı tekrar açtıktan sonra fiyatları da aynı tutarlarsa işte o zaman aynı yurtdışında olduğu gibi Türkiye'de de oldukça popüler ve sevilen bir site hâlini alır. Ha bu arada evet, bu site yurtdışında bilinen ve sevilen bir site. Hatta Spider-Man'i yapan Insomniac "Oyunumuz hem Steam hem de Greenmangaming'de indirimde" diye paylaşım bile yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı