Gri ekran ilk defa çıktı ama 3 4 defa kapanıp açılma işi rastgele olan bir şey monitörüm eski diye pek umursamadım ama kıl olmaya başladım ekran kartından dolayı mı diye. Gri ekran da en son kaynak izleyicisine girdim işimi hallettim bir baktım ekran gri hareket yok mecbur reset.
yazdığın çoğu şeyi kısa süre önce yaptım ne yazık ki işe yaramıyor.Bilgisayarınızın dosyalarını "SFC /scannow" komutunu deneyebilirsiniz ama her zaman işe yaramıyor ne yazık ki. En önemlisi bilgisayarınıza virüs taraması yapabilirsiniz, ekran kartı başta olmak üzere ekran kartı driverlarını kontrol etmelisiniz. Donanımsal değildir umarım.
Yazdığın çoğu şeyi kısa süre önce yaptım ne yazık ki işe yaramıyor.
yok belirtmedi ama emin olmak için tekrardan yapcm.Scan komutunda herhangi bir bozuk dosya bulduğunu belirtti mi? Belirttiyse log dosyasını inceleyin.
hocam hazır buradayken bir sorum daha var sorabilir miyim?Scan komutunda herhangi bir bozuk dosya bulduğunu belirtti mi? Belirttiyse log dosyasını inceleyin.
Yok belirtmedi ama emin olmak için tekrardan yapcm.
Hocam hazır buradayken bir sorum daha var sorabilir miyim?
Bu kadar hata almam normal mi? Çoğu device setup Manager ne yaptıysam düzeltemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.