Gri ekran hatasının sebebi nedir?

Wolverin

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu gri ekranın nedeni nedir, ilk defa oldu? Bazen de ekran 3 4 defa kapanıp açılıyor sadece ekran.

WhatsApp Görsel 2024-07-08 saat 19.49.57_0daecab8.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
gri ekran ilk defa çıktı ama 3 4 defa kapanıp açılma işi rastgele olan bir şey monitörüm eski diye pek umursamadım ama kıl olmaya başladım ekran kartından dolayı mı diye. Gri ekran da en son kaynak izleyicisine girdim işimi hallettim bir baktım ekran gri hareket yok mecbur reset.

Gri ekran ilk defa çıktı ama 3 4 defa kapanıp açılma işi rastgele olan bir şey monitörüm eski diye pek umursamadım ama kıl olmaya başladım ekran kartından dolayı mı diye. Gri ekran da en son kaynak izleyicisine girdim işimi hallettim bir baktım ekran gri hareket yok mecbur reset.

Bilgisayarınızın dosyalarını "SFC /scannow" komutunu deneyebilirsiniz ama her zaman işe yaramıyor ne yazık ki. En önemlisi bilgisayarınıza virüs taraması yapabilirsiniz, ekran kartı başta olmak üzere ekran kartı driverlarını kontrol etmelisiniz. Donanımsal değildir umarım.

Bilgisayarınızın dosyalarını "SFC /scannow" komutunu deneyebilirsiniz ama her zaman işe yaramıyor ne yazık ki. En önemlisi bilgisayarınıza virüs taraması yapabilirsiniz, ekran kartı başta olmak üzere ekran kartı driverlarını kontrol etmelisiniz. Donanımsal değildir umarım.
yazdığın çoğu şeyi kısa süre önce yaptım ne yazık ki işe yaramıyor.

Scan komutunda herhangi bir bozuk dosya bulduğunu belirtti mi? Belirttiyse log dosyasını inceleyin.
yok belirtmedi ama emin olmak için tekrardan yapcm.

Scan komutunda herhangi bir bozuk dosya bulduğunu belirtti mi? Belirttiyse log dosyasını inceleyin.
hocam hazır buradayken bir sorum daha var sorabilir miyim?

Bu kadar hata almam normal mi? Çoğu device setup manager ne yaptıysam düzeltemedim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-08 200739.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-08 200739.png
    53 KB · Görüntüleme: 32

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı