A pardon yanlışlıkla evinize girdim bu arada duvardaki biblo koleksiyonunuz çok güzelmiş dediğini düşün rastgele kapıyı kırarak girdiğin bir evde.Sadece can sıkıntısı, eğlence için öğreniyor, kendi kendime ve sanal bilgisayarlara sızıyorum. Başıma iş gelmez gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
İki üç tanesini cepliyor.A pardon yanlışlıkla evinize girdim bu arada duvardaki biblo koleksiyonunuz çok güzelmiş dediğini düşün rastgele kapıyı kırarak girdiğin bir evde.
Suç dostum suç.Kendini gizlemeyi becerirsen bulamazlar seni.
Kendini gizlemeyi becerirsen bulamazlar seni.
Şapka olayı çok saçma, tamamen işi havasına yapan ergenlerin ve içerik arayan teknoloji platformu yazarlarının oluşturduğu terimler olduğuna inanıyorum. Başka bir kişinin cihazına izinsiz sızıyor musunuz? Evetse, o zaman bu bir suç. Kendini geliştirmek için kendi kontrolündeki veya izninin olduğu bir cihaza mı sızıyorsun? O zaman bu bir suç değil. Başkasının evine girmek suç fakat kendi kapının veya kendini geliştirmek için aldığın bir kilidin sistemini kurcalamak suç değil.
Ben Carmen Sandiego dizisinde görmüştüm ilk defa. Orada çok güzel bir havası vardı.Şapka olayı çok saçma, tamamen işi havasına yapan ergenlerin ve içerik arayan teknoloji platformu yazarlarının oluşturduğu terimler olduğuna inanıyorum. Başka bir kişinin cihazına izinsiz sızıyor musunuz? Evetse, o zaman bu bir suç. Kendini geliştirmek için kendi kontrolündeki veya izninin olduğu bir cihaza mı sızıyorsun? O zaman bu bir suç değil. Başkasının evine girmek suç fakat kendi kapının veya kendini geliştirmek için aldığın bir kilidin sistemini kurcalamak suç değil.
Daha doğruBeyaz şapka ol. Diğer işlere bulaşma bunları yaptığına göre yeşil şapkasın yüksek ihtimalle.
İki üç tanesini cepliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.