Gri şapkalı hacker olmak suç mudur?

DODO91

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11. Gen, MX350, 8/256.
Meslek
Öğrenci.
Sadece can sıkıntısı, eğlence için öğreniyor, kendi kendime ve sanal bilgisayarlara sızıyorum. Başıma iş gelmez gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sadece can sıkıntısı, eğlence için öğreniyor, kendi kendime ve sanal bilgisayarlara sızıyorum. Başıma iş gelmez gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
A pardon yanlışlıkla evinize girdim bu arada duvardaki biblo koleksiyonunuz çok güzelmiş dediğini düşün rastgele kapıyı kırarak girdiğin bir evde.

Şapka olayı çok saçma, tamamen işi havasına yapan ergenlerin ve içerik arayan teknoloji platformu yazarlarının oluşturduğu terimler olduğuna inanıyorum. Başka bir kişinin cihazına izinsiz sızıyor musunuz? Evetse, o zaman bu bir suç. Kendini geliştirmek için kendi kontrolündeki veya izninin olduğu bir cihaza mı sızıyorsun? O zaman bu bir suç değil. Başkasının evine girmek suç fakat kendi kapının veya kendini geliştirmek için aldığın bir kilidin sistemini kurcalamak suç değil.

Kendini gizlemeyi becerirsen bulamazlar seni.

Aga ben milletti hacklemiyorum ki.

Şapka olayı çok saçma, tamamen işi havasına yapan ergenlerin ve içerik arayan teknoloji platformu yazarlarının oluşturduğu terimler olduğuna inanıyorum. Başka bir kişinin cihazına izinsiz sızıyor musunuz? Evetse, o zaman bu bir suç. Kendini geliştirmek için kendi kontrolündeki veya izninin olduğu bir cihaza mı sızıyorsun? O zaman bu bir suç değil. Başkasının evine girmek suç fakat kendi kapının veya kendini geliştirmek için aldığın bir kilidin sistemini kurcalamak suç değil.

Bence de dediğiniz gibi, sadece açıklamak için yazdım.

Ben Carmen Sandiego dizisinde görmüştüm ilk defa. Orada çok güzel bir havası vardı.

Beyaz şapka ol. Diğer işlere bulaşma bunları yaptığına göre yeşil şapkasın yüksek ihtimalle.

İki üç tanesini cepliyor.
Daha doğru :D Yeşil desek. O kadar profesyonel değilim.

Beyler beyaz şapka, yeşil şapka falan ne demek? Kulağa klişe bir şeymiş gibi geldi duyunca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı