Gripster mi, kilolu bilek yayı mı?

çaresiz1432

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Bilek güçlendirmek için alet almayı düşünüyorum, damar yaparsa da iyi olur ama kaliteli bir bilek yayı mı yoksa kaliteli gripster mi daha iyi iş yapar? Link atabilir misiniz? teşekkürler.

Hocam bunların damar yapma vs. muhabbeti doğru değil. Damarlarınızın belirginleşmesi için önce yağ yakmanız lazım. Ondan sonra bu tarz şeylerle çalıştıkça ön kolunuzdaki kas oranınız artacak ve damarlarınız belirginleşecek. Ama alacaksanız bence Kilolu bilek yayı alın. Hem kavrama gücünüzü arttırır, hemde ön kolunuzu geliştirir.

Hocam bunların damar yapma vs. muhabbeti doğru değil. Damarlarınızın belirginleşmesi için önce yağ yakmanız lazım. Ondan sonra bu tarz şeylerle çalıştıkça ön kolunuzdaki kas oranınız artacak ve damarlarınız belirginleşecek. Ama alacaksanız bence Kilolu bilek yayı alın. Hem kavrama gücünüzü arttırır, hemde ön kolunuzu geliştirir.
Teşekkürler hocam bende öyle düşünüyordum arkadaşıma da danıştım bu cevabı aldım burdan da emin olmak istedim şimdi sizinle birlikte kesin bundan alacağım hayırlı akşamlar dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı