Grizzone whey protein alınır mı?

GriffithHater

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB 2 Fan

İşlemci 12th Gen Intel(R) Core (TM) i5-12400F, 2500 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci

Temel Kart Ürünü H610M H V2 DDR4

(RAM) 32,0 GB

Ekran: MSI Optix MAG275R2
Instagram'da karşıma çıktı, 1000 TL'den 650 TL'ye düşmüş. Hazır düştüğünü görünce bende almak ve almamak arasında kararsız kaldım. Proteinocean kullanıyorum, ona kıyasla bir ölçekteki protein oranı daha yüksek fakat içindekiler doymuş yağ, şeker ve birkaç oran daha yüksek yedekte olan bir protein tozum daha 16 servislik. Sizce indirimdeyken alınır mı? GRIZZONE GRIZZY WHEY PROTEIN PRO 900 GR 30 SERVIS

Son düzenleyen: Moderatör:
Alma. Merdiven altı bir marka gibi duruyor.

Instagram'da karşıma çıktı, 1000 TL'den 650 TL'ye düşmüş. Hazır düştüğünü görünce bende almak ve almamak arasında kararsız kaldım. Proteinocean kullanıyorum, ona kıyasla bir ölçekteki protein oranı daha yüksek fakat içindekiler doymuş yağ, şeker ve birkaç oran daha yüksek yedekte olan bir protein tozum daha 16 servislik. Sizce indirimdeyken alınır mı? GRIZZONE GRIZZY WHEY PROTEIN PRO 900 GR 30 SERVIS

Proteinocean'dan daha altına inme Proteinocean'da tam sınırda zaten.

Hocam protein başı fiyata bakın Proteinocean 1.94 protein başı fiyatı.
Scitec whey protein başı 1.95TL
Scitec Whey Isolate 700 Gr - İzole Protein kaliteli markadan vazgeçmeyin derim.
arasındaki fiyat farkı 0.050 tl protein başı

Şimdi baktım indirimli fiyatı ile Grizzone protein başı 0.9TL ben markayı yıllardır tanıyorum eskiden kalitesizdi 200-300TL'ye satılan protein tozlarından farkı yoktu sonra bir anda ünlü oldu gençlere destek vermesiyle ondan şu an hala güvenmiyorum analiz raporlarını müşterilerle paylaşıyorlar ama yine de içimde eskiden kalma bir şüphe var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı