Growth ne kadar boy uzatır?

Daha fazla  
Merhaba, ben 17 yaşındayım ve boyum 172 boyumdan memnum değilim ve eklem ağrılarım var boyum uzuyor mu tam emin değilim ama doktora randevu aldım. Eğer epifiz plaklarımda hala boşluk varsa growht almaya başlamayı düşünüyorum. Aranızda kullanan var mı? Ne kadar boy uzatıyor ve growth tam olarak kaç TL?

Son düzenleyen: Moderatör:
kanka bu konuda cidden adam akıllı araştırma yapmış biri olarak söylüyorum growth herkese vermiyorlar 1 2. si growth çok tehlikeli bir şey oyüzden kullanmanıda tavsiye etmem 3 doktara gittiğinde çinko d vitamini yazdırmanı tavsiye ederim uykuna dikkat et esneme yap bunlar zaten genetiğine ulaşmanı sağlayacak

Kanka bu konuda cidden adamakıllı araştırma yapmış biri olarak söylüyorum growth herkese vermiyorlar 1 2. si growth çok tehlikeli bir şey o yüzden kullanmanıda tavsiye etmem 3 doktara gittiğinde Çinko D vitamini yazdırmanı tavsiye ederim uykuna dikkat et esneme yap bunlar zaten genetiğine ulaşmanı sağlayacak

Plaklarım açıksa growth boy uzaması yardımcı oluyor diğer türlü elde yüzde vb. yerlerde büyüme yapıyor diye biliyorum o yüzden plaklarım açıksa kullanmayı düşünüyorum ne kadar maliyeti biliyor musun?

Merhaba, ben 17 yaşındayım ve boyum 172 boyumdan memnum değilim ve eklem ağrılarım var boyum uzuyor mu tam emin değilim ama doktora randevu aldım. Eğer epifiz plaklarımda hala boşluk varsa growht almaya başlamayı düşünüyorum. Aranızda kullanan var mı? Ne kadar boy uzatıyor ve growth tam olarak kaç TL?

Growth metot hiçbir dayanağı olmayan kısacada "kaynak: Odamdaki camın kolu" gibi bir söylentidir kemikler sadece epifiz plakları açıksa uzar kapalıysa uzayamaz ve kapalıysa bir daha açılamaz.

Plaklarım açıksa growth boy uzaması yardımcı oluyor diğer türlü elde yüzde vb. yerlerde büyüme yapıyor diye biliyorum o yüzden plaklarım açıksa kullanmayı düşünüyorum ne kadar maliyeti biliyor musun?
maliyeti hakkında bir bilgim yok ama senin epifizlerin çok açık değil oyüzden verirmi bilmiyorum çünkü doktorlar genelde çocuk yaştan itibaren kullandırtıyorlar uzun süreli yani anlayacağın eğer kafanda çok büyütüyorsan doktora danışmanı tavsiye ederim

Maliyeti hakkında bir bilgim yok ama senin epifizlerin çok açık değil o yüzden verir mi bilmiyorum çünkü doktorlar genelde çocuk yaştan itibaren kullandırtıyorlar uzun süreli yani anlayacağın eğer kafanda çok büyütüyorsan doktora danışmanı tavsiye ederim

Ben doktora gittim bana direk epifiz plakların kapalı daha fazla uzamazsın artık dedi epifiz plaklarım tam kapalı değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı