T TrDrago Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Sistem Özellikleri 4060 Tİ 16GB , i5 13400F , DDR 4 32GB RAM Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 32 Bit bilgisayarım var, Growtopia indirebilir miyim?
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.031 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #2 Evet. Artı 0 Eksi
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.869 Makaleler 15 Çözümler 454 Yer Türkiye Cumhuriyeti 18 Mayıs 2024 #3 İner de oynanır mı? Steam sayfasında 64 bit diyor. https://store.steampowered.com/app/866020/Growtopia/ Artı 0 Eksi
İner de oynanır mı? Steam sayfasında 64 bit diyor. https://store.steampowered.com/app/866020/Growtopia/
EfeAkkaya Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 5.842 Makaleler 1 Çözümler 41 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim. Monitör: MSİ G274 QPF QD Kulaklık: HyperX Alpha Wireless Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Klavye: Z11 Telefon: S20FE GamePad: GC30 V2 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Ve Donanım(Öğrenci) 18 Mayıs 2024 #4 Bazıları oynayabildiklerini bazıları da sıkıntı çektiklerini söylemiş. Support for 32bit? - Growtopia Forums Looking for a little guidance? This is the forum for you. www.growtopiagame.com Growtopia | Official Website www.growtopiagame.com Buradan indirin yükleyici hem X32 hem de X64 ikili dosyalarını içerir. Artı 0 Eksi
Bazıları oynayabildiklerini bazıları da sıkıntı çektiklerini söylemiş. Support for 32bit? - Growtopia Forums Looking for a little guidance? This is the forum for you. www.growtopiagame.com Growtopia | Official Website www.growtopiagame.com Buradan indirin yükleyici hem X32 hem de X64 ikili dosyalarını içerir.
KS KS T TrDrago Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Sistem Özellikleri 4060 Tİ 16GB , i5 13400F , DDR 4 32GB RAM Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #5 EfeAkkaya dedi: Bazıları oynayabildiklerini bazıları da sıkıntı çektiklerini söylemiş. Support for 32bit? - Growtopia Forums Looking for a little guidance? This is the forum for you. www.growtopiagame.com Growtopia | Official Website www.growtopiagame.com Buradan indirin yükleyici hem X32 hem de X64 ikili dosyalarını içerir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis, deneyeyim bir. EfeAkkaya dedi: Bazıları oynayabildiklerini bazıları da sıkıntı çektiklerini söylemiş. Support for 32bit? - Growtopia Forums Looking for a little guidance? This is the forum for you. www.growtopiagame.com Growtopia | Official Website www.growtopiagame.com Buradan indirin yükleyici hem X32 hem de X64 ikili dosyalarını içerir. Genişletmek için tıkla... Gönderdiğin alttaki linkten daha önce de indirdim ancak açılmıyor oyun. Tenseii dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Nasıl reis? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
EfeAkkaya dedi: Bazıları oynayabildiklerini bazıları da sıkıntı çektiklerini söylemiş. Support for 32bit? - Growtopia Forums Looking for a little guidance? This is the forum for you. www.growtopiagame.com Growtopia | Official Website www.growtopiagame.com Buradan indirin yükleyici hem X32 hem de X64 ikili dosyalarını içerir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis, deneyeyim bir. EfeAkkaya dedi: Bazıları oynayabildiklerini bazıları da sıkıntı çektiklerini söylemiş. Support for 32bit? - Growtopia Forums Looking for a little guidance? This is the forum for you. www.growtopiagame.com Growtopia | Official Website www.growtopiagame.com Buradan indirin yükleyici hem X32 hem de X64 ikili dosyalarını içerir. Genişletmek için tıkla... Gönderdiğin alttaki linkten daha önce de indirdim ancak açılmıyor oyun. Tenseii dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Nasıl reis?
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.031 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #6 TrDrago dedi: Nasıl reis? Genişletmek için tıkla... Eskiden oynaybiliyordum ben şimdi değiştirdilerse bilmem. Artı 0 Eksi
TrDrago dedi: Nasıl reis? Genişletmek için tıkla... Eskiden oynaybiliyordum ben şimdi değiştirdilerse bilmem.