Waw bende açılıyor ona bir şey demem ama FPS az. Black Ops da oynadım. Bazı bölümleri hiç dayanılmıyor. Call of Juarez'in de eski oyunları derken ilk çıkanlarından bahsettim. Ben de HD 400 var.
FPS'in az olmasına alışmak gerek bu makinelerde. Elimde HD 3000'li bir makine vardı, geçen yıl kullandım. O çok daha iyiydi.
Black Ops da evet bazı bölümlerde 25 gibi idi FPS ama oynanabilir seviyede idi bende.
Call of Juarez'in ilk oyununu kast ettiğini anladım evet. Ama hepsi eskiler zaten ve HD 4400 çok rahat oynatabilir onları.
Bu arada HD 400 derken, HD 4000'i mi kast ettin? HD 400 ile ilgili çok bilgi bulamadım.
Bilgisayarın hakkını vermek çok önemli bir şey. Benim bilgisayarımdan 5 kat daha iyi sisteme sahip arkadaşlarım var oynadığım oyunların beşte birini oynayamıyorlar.
İnsanın kendi bilgisayarına inanması çok önemli bir şey. Hurda gözüyle ve hiçbir şey açamayacak gözüyle bakarsan hiçbir oyunu adamakıllı oynayamazsın. Ha tabii bir de düşük grafiğe alışmak gerek, üst seviye grafik isteyen insan bu cihazları kullanmamalı.
i3 2. nesil, i5 4. nesil, i3 6. nesil, i5 2. nesil gibi bilgisayarları kullanan arkadaşlarım var. Bak onlar bilgisayarlarına bir gram önem vermez ve hurda gözüyle bakarlar. Çoğu oyunu da oynamazlar, ne de olsa kalacak diye. Maksimum Half-Life falan oynarlar idi bu yüzden.
Bir de i3 6. nesilli olan bilgisayar çok dandik derdi, benimkinden 5 kat daha iyi ama ben Black Ops'u 30 FPS oynarken o 10 FPS'te bile oynayamadı.
Özetle, düşük bir sistemde oyun oynamak isteyen insana gereken şey, bilgisayarına güvenmek ve düşük grafikler ve düşük FPS'e kanaat etmektir. Bunu ben çok gördüm. Konu sahibine tavsiyem de dediklerimi uygulamasıdır.