Youtube'de görsel anlatım mevcut.daha önce hiç hesap açmadım ama
birde ne yapabilirim
IP mi nasıl değiştirebilirim
ben hiç hesap almadım dün ilkd defa giriş yapacaktım bana Ip ini değiştiriğ gir dedi ve mailime hiç birşey gelmediYeni bir IP'den bağlandığın için uyarıyor mailine gelen IP doğrulamayı yapman lazım.
Ben hiç hesap a giriş yapmadım dün ilk defa giriş yapacaktım bana IP ini değiştir ve dene dedi mailime hiçbirşey gelmedi kusura bakma yalnış yazmışımben hiç hesap almadım dün ilkd defa giriş yapacaktım bana Ip ini değiştiriğ gir dedi ve mailime hiç birşey gelmedi
hiç bir şekilde mail girmedim dur ekran görüntüsü atayımMailini düzgün girdiğine emin misin? Çoğu kişi oyun başında maili sallıyor.
Mesajını hemen sil. IP adresin görünüyor. Bir de hesap açma sınırına ulaşmışsın. IP adresini değiştir.hiç bir şekilde mail girmedim dur ekran görüntüsü atayım
allah IP mi atmışım
Mesajını hemen sil. IP adresin görünüyor. Bir de hesap açma sınırına ulaşmışsın. IP adresini değiştir.
birde ne yapabilirimMesajını hemen sil. IP adresin görünüyor. Bir de hesap açma sınırına ulaşmışsın. IP adresini değiştir.
Youtube'de görsel anlatım mevcut.daha önce hiç hesap açmadım ama
birde ne yapabilirim
IP mi nasıl değiştirebilirim
teşekkür ederimYoutube'de görsel anlatım mevcut.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.