fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.847 Çözümler 11 5 Haziran 2021 #1 İyi günler arkadaşlar, dün Grundig GNB1567 B1, i3 laptopum için BIOS güncellemesini bulmak için konu açmıştım. BIOS'u buldum fakat çalıştırmayı denediğimde aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Dediği her şeyi yaptım fakat olmadı.
İyi günler arkadaşlar, dün Grundig GNB1567 B1, i3 laptopum için BIOS güncellemesini bulmak için konu açmıştım. BIOS'u buldum fakat çalıştırmayı denediğimde aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Dediği her şeyi yaptım fakat olmadı.
DeadRaid434 Centipat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 350 Çözümler 6 5 Haziran 2021 #2 Türkçeye çevireyim size. Tüm aplikasyonları kapayın. Bu işi windows 8 den yapıyorsanız yönetici olarak giriş yapın Artı 0 Eksi
Türkçeye çevireyim size. Tüm aplikasyonları kapayın. Bu işi windows 8 den yapıyorsanız yönetici olarak giriş yapın
KS KS fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.847 Çözümler 11 5 Haziran 2021 #3 DeadRaid434 dedi: Türkçeye çevireyim size. Tüm aplikasyonları kapayın. Bu işi windows 8 den yapıyorsanız yönetici olarak giriş yapın Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı Artı 0 Eksi
DeadRaid434 dedi: Türkçeye çevireyim size. Tüm aplikasyonları kapayın. Bu işi windows 8 den yapıyorsanız yönetici olarak giriş yapın Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı
Belmont Yoctopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #4 ben de aynı hatayı alıyorum çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.847 Çözümler 11 23 Haziran 2022 #5 Belmont dedi: ben de aynı hatayı alıyorum çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Çözmüştüm ama hatırlamıyorum. O laptopu satalı çok oldu üzgünüm. Artı 0 Eksi
Belmont dedi: ben de aynı hatayı alıyorum çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Çözmüştüm ama hatırlamıyorum. O laptopu satalı çok oldu üzgünüm.