Grundig laptop nasıldır?

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
Reklamları izleyince birçok kişi bu BIOS güncellemesi olmayan, sürücü güncellemesi olmayan fason laptopları almaya gidecektir. Sonra ceremesini yine biz çekicez :) Gençler bi iki bişey yazalım da neden alınmaması gerektiğini anlasınlar.
 
1. Verilen ürün hizmeti sıkıntı
2. BIOS güncelleme sıkıntı Recep Abi de belirtti.
3. Aşırı ısınıyor. (Bizzat arkadaşım kullanıyor herhangi bir modelini hiçbir uygulama açmadan masaüstünde ısıdan kapandı. Deli oldum. Sıkıntı bastı.) Kısaca soğutma berbat.
4. Kalitesiz işçilik sıkıntı. Klavye büyük problem oluşturacaktır.
 
Biraz geniş bakmak gerekiyor hep onun bunun lafına bakıyoruz. Grundig b1 i5 1588 kullanıyorum abi taş gibide memnunum da gayette şık duruyor asus bozulup servise girince bişey yok grundig girince alma etme 4 gb ram 1 gb ekran kartı sçift çekirdek mükemmel kimseye ve markalara bağlı kalmayın bana göre lenova çöp bu sizin tercihiniz
 
Biraz geniş bakmak gerekiyor hep onun bunun lafına bakıyoruz. Grundig b1 i5 1588 kullanıyorum abi taş gibide memnunum da gayette şık duruyor asus bozulup servise girince bişey yok grundig girince alma etme 4 gb ram 1 gb ekran kartı sçift çekirdek mükemmel kimseye ve markalara bağlı kalmayın bana göre lenova çöp bu sizin tercihiniz

2 tane mesajınız var ikiside "Grundig" bilgisayar ile ilgili aynı mesaj. ASUS, Lenovo gibi sağlam, ensesi kalın markalara laf atınca, üyelik de yeni olunca şüphe duydum. Grundig filan bilmem, markaya da garezim yok ama Arçelik bayisi gibi konuştuğunuzu düşünüyorum. :) Son olarak, Lenovo'da IBM'le anlaşmalı. IBM'i anlatmaya gerek yok sanırım.
 
Geçtiğimiz yıl bilgisayar mühendisliği okumaya başladım arkadaşlar. Daha öncede bilgisayarla çok fazla haşır neşir olmayan bir arkadaşım gitmiş Grundig marka bir laptop almış. Netbook denilebilecek kadar küçük ve ince bir bilgisayardı. Daha önce yaptığımız bir konuşma sırasında bazen fanın kendinden geçtiğini, durduk yere çok fazla çalıştığını söylemişti. Ve çok kötü bir gürültüsünün olduğunu. Bende yeni bir laptop olduğu için yatağa falan koyup hava almasını engelliyordur diye düşündüm açıkçası ve çok önemsemedim sorunu. Zaten arkadaşımı tanısanız yatağa koyduğunda alttan hava alamadığı için çok hafif uygulamalarda çalışıyor olsanızda laptopun ısınabileceğini düşünebilecek ya da bu şekilde kullanımın diğer zararlarını (yatağın yüzeyindeki bütün o küçük tüyleri tozları içine çekmesi gibi) düşünebilecek biri değil. Her neyse, fazla uzattım hemen söylemek istediğim kısma geliyorum. Unutmadan söyleyeyim bazende çok ısınmasına rağmen fan çalışmıyormuş.
Bir gün derslerden birinde (laptop kullanmamız gereken derslerden ancak öyle çok bilgisayarı kasacak bir uygulama falan açık değildi) ön taraflardan elektrikli süpürge sesi gelmeye başladı. Bildiğiniz biri ön taraflarda elektrikli süpürge kullanıyordu. Şöyle bir kafamı uzatıp baktığımda arkadaşımın o netbook sayılabilecek derecede küçük ve ince bilgisayarının o sesi çıkardığını anladım. Kız ne yapacağını şaşırdı, panikledi ve sanırım bilgisayarı güç tuşundan basılı tutarak kapatmak zorunda kaldı. Çünkü bilgisayardan gelen ses dersi engelleyecek derecede yüksekti. Daha sonra garantiye falan gönderdi ama hatırladığım kadarıyla sorunu çözülmedi. Birkaç kez daha gönderdi aynı ya da farklı sebeplerden dolayı fakat çok farkeden bir şey olmadı.

Özetle, almayın ve aldırtmayın arkadaşlar..
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı