Grundig PC 2560 A5 I7 veya Casper Nirvana NSH.3770-8T75V Masaüstü için Yorumlarınız

O kadarda kötü değil kardeş yapma Allah aşkına her şey ultra da oynamak demek değil. Ben Mediumda oynasam da yeter, o kadar grafik takıntım yok. Oyun takılmasın akıcı bir şekilde oynayabileyim gerisini boş veriyorum. Timucin senin gibiler olduğu sürece bu ailenin sırtı yere gelmez ALLAH RAZI OLSUN.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadarda kötü degil kardeş yapma allah aşkına herşey ultrada oynamak demek degil.Ben Mediumda oynasamda yeter o kadar grafik takıntım yok.Oyun takılmasın akıcı bir şekilde oynayabileyim gerisini boşveriyorum.timucin senin gibiler oldugu sürece bu ailenin sırtı yere gelmez ALLAH RAZI OLSUN.

Kardeşim senin için söylüyorum ben. Hazır alacaksan asla casper alma. Sen şuan mediumda oynayayım yeter diyorsun da GT 630 o kadar bile performanslı değil.(full HD)(yeni oyunlar için söylüyorum Crysis 3 gibi...) Toplama PC her zaman iyidir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı