GS70 Stealth

Mr. Baserr.

Kilopat
Yer
Adana
MSI GS70 2PC-484TR Stealth Core i7-4710HQ 8GB 128GB SSD +1TB GTX860M 17.3" Full HD Win 8.1 (Hediyeli) | sanalmarketim Başlıkta ve linkte gözüktüğü gibi bu ürünü almak istiyorum. Sizce eksi yönleri neler? Bana göre ram az gibi, ileriki yıllarda sıkıntı çıkaracağına inanıyorum. Veya bu fiyata önerebileceğiniz "Gaming Notebook" var mı? Şimdiden teşekkürler.

DİPNOT: Lütfen "Monster, Lenovo, Acer, Victor" gibi markaları önermeyiniz.

Cihaz canavar gibi. Alacaksanız şimdiden Hayırlı Olsun. İçiniz rahat etsin istiyorsanız yeni çıkan oyunların GTX 860m ile performansını YouTube'dan bakabilirsiniz. :)

Ürün gayet güzel. Son sistemimden sonra taşıma sıkıntılarından dolayı ve yaz aylarında seyahatlere başlayacağım için bende bir gamebook bakınıyorum yavaştan. Sadece oyun amaçlı olmayacak ama ben güçlü bir şey istiyorum. Geçenlerde incelemesi yapılan "MSI GS70 2QE Stealth Pro Red Edition" çok hoşuma gitti renk ve özellik olarak ayrıca GTX970 :) TR fiyatı 6,500 civarı ama ben yurtdışından alacağım için oradaki fiyatı hemen hemen 4,500-4,750 arasında. Eğer imkanınız var ise üstüne biraz daha ekleyip GTX970 olan modelini almanız yönünde.

Ram takviyesi garantiyi etkilemeyecektir. Ayrıca ne kadar doğrudur bilmiyorum ama MSI faydalı olan modifikasyonları garanti dışı saymıyormuş.

Ürün gayet güzel. Son sistemimden sonra taşıma sıkıntılarından dolayı ve yaz aylarında seyahatlere başlayacağım için bende bir gamebook bakınıyorum yavaştan. Sadece oyun amaçlı olmayacak ama ben güçlü bir şey istiyorum. Geçenlerde incelemesi yapılan "MSI GS70 2QE Stealth Pro Red Edition" çok hoşuma gitti renk ve özellik olarak ayrıca GTX970 :) TR fiyatı 6,500 civarı ama ben yurtdışından alacağım için oradaki fiyatı hemen hemen 4,500-4,750 arasında. Eğer imkanınız var ise üstüne biraz daha ekleyip GTX970 olan modelini almanız yönünde.

Ram takviyesi garantiyi etkilemeyecektir. Ayrıca ne kadar doğrudur bilmiyorum ama MSI faydalı olan modifikasyonları garanti dışı saymıyormuş.

Gerçekten güzelmiş, acaba yazda indirime girer mi? Çünkü o bilgisayar için yazı bekleyebilirim :) ram meselesi için teşekkürler beni aydınlattınız.

Eğer kapağın açılmasını engelleyecek şekilde 1 vidanın üstünü kapatan ya da yırtılacak şekilde kenarına yapıştırılmış, üzerinde "Warranty Sticker, Void if tampered" yazılı bir sticker varsa kapağı açman durumunda garanti dışı kalır.

Lenovo da kötü bir marka değildir, ancak oyun için MSI daha tercih edilir.

Gerçekten güzelmiş, acaba yazda indirime girer mi? Çünkü o bilgisayar için yazı bekleyebilirim :) ram meselesi için teşekkürler beni aydınlattınız.
Yaza düşecek veya yükselecek olabilir. Şuan dolar kur'u da yüksek yaza ne olur bilinmez. Beklemeniz taraftarıyım ben hatta ben yurtdışından alacağım eğer o zamana kadar almamış olursanız iki tane getiririm gelirken. :)

Eğer kapağın açılmasını engelleyecek şekilde 1 vidanın üstünü kapatan ya da yırtılacak şekilde kenarına yapıştırılmış, üzerinde "Warranty Sticker, Void if tampered" yazılı bir sticker varsa kapağı açman durumunda garanti dışı kalır.

Lenovo da kötü bir marka değildir, ancak oyun için MSI daha tercih edilir.

Uyarın için teşekkürler. Lenovo'nun BIOS'u sorunlu diye duymuştum ve kaliteli malzeme kullanmıyorlarmış. Ondan Lenovo'yu seçmeyeceklerimin arasına koydum :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı