GSKILL 16GB (2X8GB) RipjawsV DDR4 3600MHz doğru hızda çalışıyor mu?

firat.gokkurt

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Birkaç zamandır photoshop'ta poster hazırlarken PC işlemlerinin takılarak yapıldığını farkettim. Bilgisayar donanımım yeterince iyi ama istediğim performansı alamıyorum. resimleri rica etsem inceler misiniz? Bir sorun varsa lütfen nasıl düzelteceğimi de belirtin. Teşekkürler şimdiden.

1.png
2.png
3.png
4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING WI-FI SOKET1200 DDR4 4600MHz(OC). BIOS kullanmayı bilmiyorum. XMP nin ne olduğunuda bilmiyorum maalesef :(
Aman bilmiyorsanız ellemeyin. Arkadaşlar yardımcı olur. Ben ASUS'un arayüzünü bilmediğim için yardımcı olamayacağım. XMP RAM'i kendi hızında kullanma. RAM'i ilk taktığınız da düşük hızda çalışır. XMP ile yükseltiyorsunuz. Bir zararı yok.

ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING WI-FI SOKET1200 DDR4 4600MHz(OC). BIOS kullanmayı bilmiyorum. XMP nin ne olduğunuda bilmiyorum maalesef :(

ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING WI-FI SOKET1200 DDR4 4600MHz(OC)
Hocam bilmeseniz de çok kolay bir işlem, bu video yardımcı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı