GSM önerisi

temuge

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime B550M-K
Ryzen 5 5600
Rx 6650 xt
Corsair Vengeance RGB RS 3200 Mhz 16X2
WD 1TB SN570
DeepCool CG540 650W
Meslek
Öğrenci
Türk Telekom kullanıyorum ve beni illallah ettirdiler.
Aradığım özellikler.
İyi bir internet hızı.
Ucuz tarife (faturasız fiyatlarının da iyi olması gerekiyor)
Sağlam bir altyapı ve destek.
BİMCELL Türk Telekom alt yapısını kullanmasına rağmen onu tercih etmek istiyorum ama daha iyisi varsa öneri alabilirim.
Bu kısım çok önemli değil ama resmiyette reşit sayılmadığımdan telefon hattını kendim alamıyorum. Eğer varsa velisiz hat alma desteği veren bir operatör onu da yazarsanız iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün önce Netgsm'e geçiş yaptım birkaç saate hat açılacak. Çekim kalitesi vs iyi deniyor. Ankara'da yaşadığım için sorun olacağını düşünmüyorum. Paket fiyatları uygundu bu yüzden geçtim. 30GB, 2000dk 250SMS 285TL, aynı paket Turkcell'de 700 TL. Enayi gibi hissetmek yerine Netgsm'e geçtim.

İstanbulda netgsm kullanılır mı
Birkaç gün önce Netgsm'e geçiş yaptım birkaç saate hat açılacak. Çekim kalitesi vs iyi deniyor. Ankara'da yaşadığım için sorun olacağını düşünmüyorum. Paket fiyatları uygundu bu yüzden geçtim. 30GB, 2000dk 250SMS 285TL, aynı paket Turkcell'de 700 TL. Enayi gibi hissetmek yerine Netgsm'e geçtim.

Dün bi konu açılmıştı adını unutmuştum netgsmin hatırladığım iyi oldu da nasıldır deneyimini aldığın gün yazabilir misin?

Bu arada komple yeni telefon numarasına geçecğeim yeni numara alabiliyor muyuz

Hocam VoLTE olmadığı için ses kalitesi berbat diyorlar. Denedikten sonra incelemenizi konuda paylaşabilir misiniz? Bende geçmeyi düşünüyorum.

İstanbul'da netgsm kullanılır mı?

Dün bir konu açılmıştı adını unutmuştum netgsmin hatırladığım iyi oldu da nasıldır deneyimini aldığın gün yazabilir misin?

Bu arada komple yeni telefon numarasına geçecğeim yeni numara alabiliyor muyuz?

510 ile başlayan numara veriyorlar. Ben direkt numaramı taşıdım yeni hat ile uğraşamam.
Kullanmaya başlayayım çekim kalitesi, internet download-upload hızlarını vs paylaşırım.
Kartın aktif hale gelmesini bekliyorum.
@Scofield Michael tabii.

İstanbul'da netgsm kullanılır mı?

Yaklaşık 1.5 aydır netgsm kullanıyorum. Genel olarak çoğu yerde iyi bir çekim gücü var. İnternet hızı da gayet iyi şu an 80 download 40 upload alıyorum anlık olarak. Kullanmaya başladığımdan beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Arama kalitesinde de daha önceki kullanımlara göre bir fark sezemedim gayet iyi görünüyor. Şahsen ben öneririm Netgsm'i.
Yeni numara da alınabiliyor 400 + 170 lira gibi bir ücreti vardı sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı