GSM operatörü önerisi

Bütçe
55

434558

Decapat
Merhaba dostlarım. Sizi hiç yormadan direkt konuya geçiyorum. Mobili öyle ahım şahım kullanan birisi değilim yani 2 veyahut 3 GB internet benim için ideal ve bunun hiçbir firma fark etmeksizin en ucuz ne kadara bulurum? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

Türk Telekom kullanıyorum memnunum cogu diger operatorlerden ucuz oduyorum. 25GB sinirsiz dakika sinirsiz SMS 75TL.

Teknosacell bakabilirsiniz. Ben de kullanıyorum. 15 GB + Sınırsız Whatsapp + 1000 DK ve 1000 SMS'i 60 TL'ye alıyorum. Bundan önce Türk Telekom'daydım çekim kalitesi birebir aynı. Ucuz paketleri var. 55 TL'ye de benim aldığım tarife mevcut. Link bırakayım:

Operatörün kalitesi bulunduğun bölgeye göre değişir ama bence fiyat ve kalite olarak Türk Telekom. Hem hızı hem fiyatı oldukça iyi. Ama kalitesi olmasa da olur sadece fiyatı uygun olsun dersen Vodafone.

Üstat dediğim gibi mobili hiç kullanmıyorum desek yeridir yani ne kadar ucuz o kadar iyi.

Diger paketleri bilmiyorum ama benimki fiyatina gore iyi diyebiliriz. Türk Telekom kullanmayip onlardan tarife alanlara indirim oluyordu baska operatorden gecme gibi.

Turkcell her yerde çekiyor avantajlı paketleri var rahat yıldız 3GB gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı