Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.102 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 10 Nisan 2022 #1 Merhaba, kolay gelsin. Geçen ay Türk Telekom Gsmobile'e geçtim ve ayrıcalıklarından bir tanesi de öncelikli satışa çıkan biletlerden alabilmekti fakat geçenki maç için girip almaya çalıştığımda kabul etmedi. Sebebini bilen var mı? GSMobile Öncelikli Bilet Alma Hakkı Faturalı GSMobile’lılar Galatasarayımızın maç biletlerini herkesten önce alma fırsatı yakalıyor! www.galatasaray.org Buradan ulaşabilirsiniz bilgilere. Son düzenleme: 12 Nisan 2022
Merhaba, kolay gelsin. Geçen ay Türk Telekom Gsmobile'e geçtim ve ayrıcalıklarından bir tanesi de öncelikli satışa çıkan biletlerden alabilmekti fakat geçenki maç için girip almaya çalıştığımda kabul etmedi. Sebebini bilen var mı? GSMobile Öncelikli Bilet Alma Hakkı Faturalı GSMobile’lılar Galatasarayımızın maç biletlerini herkesten önce alma fırsatı yakalıyor! www.galatasaray.org Buradan ulaşabilirsiniz bilgilere.
M macaastr Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 54 Çözümler 1 11 Ekim 2022 #2 Çözdün mü kral? Artı 0 Eksi
KS KS Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.102 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 26 Ekim 2022 #3 macaastr dedi: Çözdün mü kral? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bulamadım. Elime para geçti kombine aldım. Artı 0 Eksi
macaastr dedi: Çözdün mü kral? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bulamadım. Elime para geçti kombine aldım.