GSP 300 için ses kartı

Bravis

Hectopat
Arkadaşlar merhaba elimde Sennheiser gsP300 kulaklık var. Anakartımın(MSI Z97 GAMING 3 )çıkış gücü yeterli gelmiyor diye Hyper X amp USB ses kartını satın aldım fakat ses seviyesinde neredeyse fark yok gibiydi. Benim kulaklığıma uygun ses seviyesi yüksek oyun için tavsiye edebileceğiniz ses kartına ihtiyacım var herkese teşekkürler.

Ses seviyesi için değil, ses kalitesi için ses kartı alınır bu 1.
Anakartındaki ses yongasının o kulaklığı besleyememesi gibi bir durum olacağını sanmıyorum bu 2.
Gsp 300 zaten giriş seviyesi bir kulaklık. Hifi stüdyo kalitesinde bir performans beklemeyin yani ses kartı da bir yere kadar bu da 3.

Yanlış anlama kulaklığın güzel bir kulaklık ama çokta fazlasını bekleme. Hemen hemen 1k bütçe civarındaki bütün oyucu kulaklıkları benzer kalitede.

Ses seviyesi için değil, ses kalitesi için ses kartı alınır bu 1.
Anakartındaki ses yongasının o kulaklığı besleyememesi gibi bir durum olacağını sanmıyorum bu 2.
Gsp 300 zaten giriş seviyesi bir kulaklık. Hifi stüdyo kalitesinde bir performans beklemeyin yani ses kartı da bir yere kadar bu da 3.

Yanlış anlama kulaklığın güzel bir kulaklık ama çokta fazlasını bekleme. Hemen hemen 1k bütçe civarındaki bütün oyucu kulaklıkları benzer kalitede.

Hocam bu konulardan hiç anlamıyorum.Bir indirimle çok araştırmadan anakartın ses kartına güvenip aldım.Fakat telefona bağlayınca gelen ses yüksekliğiyle bilgisayar aynı olunca acaba bir ses kartımı almam gerekiyor dedim. Kulaklığın kapasitesi bu kadarmi acaba benmi fazla beklentiye girdim.Eski kulaklığım logitech g930 90db ses seviyesi vardı bu kulaklıktan fazla sesi çıkıyor

Hocam bu konulardan hiç anlamıyorum.Bir indirimle çok araştırmadan anakartın ses kartına güvenip aldım.Fakat telefona bağlayınca gelen ses yüksekliğiyle bilgisayar aynı olunca acaba bir ses kartımı almam gerekiyor dedim. Kulaklığın kapasitesi bu kadarmi acaba benmi fazla beklentiye girdim.Eski kulaklığım logitech g930 90db ses seviyesi vardı bu kulaklıktan fazla sesi çıkıyor
Anakartın sitesinden ses sürücüsünü yükle. Büyük ihtimal realtek yüklü değildir. Ardından ekolayzer ayarlarını bi kurcala derim. Yüklüyse zaten windowsta ekolayzer bölümü açık olacaktır

Anakartın sitesinden ses sürücüsünü yükle. Büyük ihtimal Realtek yüklü değildir. Ardından ekolayzer ayarlarını bir kurcala derim. Yüklüyse zaten Windows'ta ekolayzer bölümü açık olacaktır.

Realtek ve Sound Blaster 2 uygulaması yüklü bilgisayara format atıp Windows 7 bile yükledim acaba 7'nin Driver'ı daha mı iyi dedim. Yapacak bir şey kalmadı galiba bu şekilde devam edeceğim. Yakın zamanda bir ses karti alıp deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı