GSP 350 vs GSP 300

Sizce Hangisi?

• Sennhieser GSP 300

Oy: 6 26,1%
  • Sennhieser GSP 350

Oy: 12 52,2%
  • HyperX Cloud Alpha

Oy: 5 21,7%

• Oy verenlerin toplamı
    23

mertuzun4114

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikisinin arasında kaldım sizce hangisi 170 TL değer mi? Ses kartım ALC 887. Bu yüzden GSP 350 almak daha mı mantıklı ses kartı olduğu için. Bir de Cloud Alpha arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne aldınız hocam? Bende laptop kullandıgım için Alpha + hyperx ses kartı ikilisinin yerine direk GSP350 düşünüyorum. Aslında ucuz olsa en iyisi gsp600+gsx1000 de işte....

sennheiser kaliteli kulaklıklar üretir. Alabileceğin en iyi sesleri sana verir ancak amfiye verecek paran yoksa ve cok iyi bir ses kartın yoksa gsp 300'den verim alamayacaksın. Hepsini test ettim. Fps oyunlar için ve düşük bütce için tercihim Cloud alpha + hyperx ses kartı(ses kartın kötü ve performanslı değilse) , müzik ve film arada oyun icin sennheiser 350. sennheiser 300 alırsan iyi bir ses kartın yoksa max ses düşük gelebilir. 300 ile 350 neredeyse aynı 350 nin usb olmasının sebebi empedans değerini düşürerek ihtiyaç duyulan max sesi vermeye çalışmak ses kartı iyi olmayan insanlar icin bu yüzden daha mantıklı.

Son düzenleme:
sennheiser kaliteli kulaklıklar üretir. Alabileceğin en iyi sesleri sana verir ancak amfiye verecek paran yoksa ve cok iyi bir ses kartın yoksa gsp 300'den verim alamayacaksın. Hepsini test ettim. Fps oyunlar için ve düşük bütce için tercihim Cloud alpha + hyperx ses kartı(ses kartın kötü ve performanslı değilse) , müzik ve film arada oyun icin sennheiser 350. sennheiser 300 alırsan iyi bir ses kartın yoksa max ses düşük empedans değeri gelebilir. 300 ile 350 neredeyse aynı 350 nin usb olmasının sebebi empedans değerini düşürerek ihtiyaç duyulan max sesi vermeye çalışmak ses kartı iyi olmayan insanlar icin bu yüzden daha mantıklı.

Cloud alpha için hyperx ses kartı dışında tam performans verebilecek bi ses kartı önerirmisin fakat ses kartı 1000 liraları bulmasın hocam bir zahmet :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı