GSS borcu tebligat durumu

• Konuyu başlatan 790529
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 837
Bankaya gir kanka ödemelere git sgk gss prim git son ödeme tarihlilere git bak peşin istedikleri ücreti öde, tebligat biraz saçmaymış çok ileri ki ödemeleri bile istiyorlar gibi gösterilmiş gerek yok peşin olanı ödedim sadece ben ,6 yıl evvel çalışmıyordum onun tebligatı yeni gelince şaşırıp bu konuyu açtım yoksa herhangi bir cezanın söz konusu olacağını düşünmüyorum en fazla borçları katlarlardı.
3 tane peşin ödeme var. biri bugün son ödeme 10.361tl, biri son ödeme 31 mart 780 tl, biri son ödeme 30 nisan 780tl. Peşinden kastın 10.361tl en büyüğü mü?
Bir de yapılandırılmış olanı öde falan diye bir muhabbet var biliyor musun

3 tane peşin ödeme var. Biri bugün son ödeme 10.361TL, biri son ödeme 31 Mart 780 TL, biri son ödeme 30 Nisan 780TL. Peşinden kastın 10.361TL en büyüğü mü?
Bir de yapılandırılmış olanı öde falan diye bir muhabbet var biliyor musun?

Yapılandırma için SGK filan gitmen lazım yoksa banka uygulaması girip direkt ödeyebilirsin ama neden bir anda alacakları tuttu bilmiyorum benim borç 5 yıl önceden çünkü, neden birden istendi toplam olan borç öde gerisini boşver .

Toplam olan borç harici ödeme hocam gerek yok.

bugün bana tebligat geldi. gecikme zammını biliyorum ama gecikme cezası nedir bilmiyorum. siz tebligatı alalı 1.5 yıl oldu, peki ödeme yaptınız mı? yapmadıysanız bir şey oldu mu? haciz kağıdı gelenler olmuş ama hacizlik olan görmedim daha.
ekonomi kötü diye her yerden para koparmaya çalışıyorlar. ödemezsem sorun olur mu acaba bilemedim
Merhaba,
Ben bir ödeme yapmadım. Elime haciz kağıdı gelmedi veya bir e-haciz uygulanmadı şimdiye kadar. Ama bundan sonrasında olur mu piyango kimlere vurur bilinmez...

tebligatta yazana göre 15 gün sürem var ama ödemeyenlere bir şey olmuyor, daha bir şey olanı görmedim duymadım, siz gördünüz mü?
galiba ödemeyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı