GSX-R125 Alınır mı?

MehmetByzt

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 240 Ekran Kartı, i5 650 İşlemci
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Bir motor almak istiyorum şu anda 16 yaşındayım ve yakında ehliyet alacağım. Racing istiyorum. Büyük ihtimal 2 sene kullanacağım bir motor olacak. İlk seçenek olarak GSX-R125 düşündüm 2. el. Mavi rengi çok hoşuma gitti. 2. seçenek olarak ise Qj-Srk125R düşündüm. GSX-R gibi kaliteli değil ama parçası daha ucuzmuş. Sizin önerileriniz var mıdır? Hız asla yapmam. Maksimum otobanda okula geç kalma korkusuyla hızlanırım o kadar 🤣😂. Genellikle şehir içi, okul-ev arası kullanacağım. Arada bir uzak yok (Tekirdağ-İstanbul) yapılabilir. İyi sosyaller!
Not: Bütçem halihazırda yok. Seçeceğim motora göre belirleyeceğim. Maksimum 150.000 diyebiliriz.

Parça sıkıntısı yaşatmaz. Koruma takozu takılabilir ama tavsiye etmem.
Neden tavsiye etmiyorsunuz? Aslında maddi imkan olarak da kısıtlıyım bu yüzden biraz da endişeliyim. Motordan düşersem nasıl yaptırırım diye.

Neden tavsiye etmiyorsunuz? Aslında maddi imkan olarak da kısıtlıyım bu yüzden biraz da endişeliyim. Motordan düşersem nasıl yaptırırım diye.
Çizik durur, başka bir zararı olmaz. Koruma takozları kaza anında motorun şasesinde tek bir noktaya ani yük bindirdiğinden dolayı şaseye zarar verebiliyor. 2-3 parça plastik çizik olsa motora bir zararı olmaz ama şase yamulursa sıfır şase parası motorun yarısı kadar tutar. Eğer acemilik motorun olacaksa daha düşük uygun bir motor da bakabilirsin kısa süreli kullanmak için.

Çizik durur, başka bir zararı olmaz. Koruma takozları kaza anında motorun şasesinde tek bir noktaya ani yük bindirdiğinden dolayı şaseye zarar verebiliyor. 2-3 parça plastik çizik olsa motora bir zararı olmaz ama şase yamulursa sıfır şase parası motorun yarısı kadar tutar. Eğer acemilik motorun olacaksa daha düşük uygun bir motor da bakabilirsin kısa süreli kullanmak için.
Aslında motora bir yada ikikez bindim. Temel amacım zaten okul ve ev arası gidip gelmek. Evet, motor sürmeyi bilmiyorum ama şu anda aşağıda duran bir tane kurye motoru var onu süreceğim 3-4 ay yaklaşık. 3-4 ay sonrada GSX-R125 geçeceğim.

Tamamdır anladım teşekkür ederim dikkate alacağım bu önerini. Dediğin gibi büyük ihtimal taktırmayacağım koruma.

Aslında motora bir yada iki kez bindim. Temel amacım zaten okul ve ev arası gidip gelmek. Evet, motor sürmeyi bilmiyorum ama şu anda aşağıda duran bir tane kurye motoru var onu süreceğim 3-4 ay yaklaşık. 3-4 ay sonrada GSX-R125 geçeceğim.

Tamamdır anladım teşekkür ederim dikkate alacağım bu önerini. Dediğin gibi büyük ihtimal taktırmayacağım koruma.
Eğer temel amaç okul ev arasında gidip gelmekse en iyi tercih scooter olur. Kurye motoru derken onu kastettin sanırım. Ama biraz şekil olsun diyorsun sanırım.

Eğer temel amaç okul ev arasında gidip gelmekse en iyi tercih scooter olur. Kurye motoru derken onu kastettin sanırım. Ama biraz şekil olsun diyorsun sanırım.
Evet yalan söylemeyeceğim. GSX-R125'in görüntüsü çok şahane. Almışken de güzel görünenden alıp kullanayım diyorum. Evet scooterdan bahsettim. Öyle hız yapmayacağım için de düşeceğimi yada kaza yapacağımı zannetmiyorum. Peki başka bir konuda daha danışabilir miyim?

Evet yalan söylemeyeceğim. GSX-R125'in görüntüsü çok şahane. Almışken de güzel görünenden alıp kullanayım diyorum. Evet scooterdan bahsettim. Öyle hız yapmayacağım için de düşeceğimi yada kaza yapacağımı zannetmiyorum. Peki başka bir konuda daha danışabilir miyim?
Konfor açısından scooter daha iyi. Sakin kullanırsanız sorun olmaz zaten. Tabii danışabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı