GSYNC olmayan laptop alınır mı?

Sailor-468

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler,

uzun zamandır laptop almak için bekliyorum, malumunuz dolar kuru nedeni ile fiyatlar bir hayli pahalandı, Monster marka laptoplara bakmaktayım fakat alacağım laptopta ekran olarak olmazsa olmaz GSYNC özelliği olması için bayadır bekliyorum. Açıkcası firmayla defalarca görüşmeme rağmen GTX 1060 olan modellerine (8750H modelleri için) bir türlü GSYNC ekran yerleştirmemek için direniyorlar. 8700K'lı modelleri çok hantal ve ağır olması sebebi ile tercih etmiyorum yani kim sırtında en az 4 KG bir ağırlık taşımak ister ki? Sizlere sormak istediğim şimdi özelleştirme seçeneklerini incelerken, ekran seçeneği olarak GSYNC'siz 144 Hz IPS panel seçeneği konmuş. Sizce GSYNC'sız bu panel işimi görür mü? İlla GSYNC olması gerekiyor mu (yırtılmaları önlemek için)? Bir de son olarak ileriye dönük bir laptop almak istiyorum o sebeple bir sefer alıp mümkünse 4-5 yıl kullanabilmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, incelediğim model: Tulpar T5 V18.1 15.6" Gaming Laptop

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o zaman bekliyeceksin rtx 2060'lı sistem alacaksın zaten bu senenin sonuna kadar çıkar 1200 dolara g sync monitörlüler çıkar ve gtx 1080-1080 Ti arası bir performans alırsın ileriye dönük de olur. Amazon'dan al tabi black friday günü gelirse ne mutlu sana hocam.

Hocam o zaman bekliyeceksin rtx 2060'lı sistem alacaksın zaten bu senenin sonuna kadar çıkar 1200 dolara g sync monitörlüler çıkar ve gtx 1080-1080 Ti arası bir performans alırsın ileriye dönük de olur. Amazon'dan al tabi black friday günü gelirse ne mutlu sana hocam.
O kadar fazla performans farkı olamaz. Yeni laptopların çıkmasına bence daha çok var sene sonuna doğru çıkar muhtemelen belki ileride olabilir. G SYNC laptoplar için çok tercih edilen bir durum değil hatırlarsam pildeki performansı düşüyor sebebi ise optimum denen ayar yüzünden daime Nvidia ekran kartı ile çalıştığından pili daha çabuk bitiyor diye biliyorum. Adamlar yapmıyorsa elden bir şey gelmez.

Hocam Rtx 1080 ve gtx 1080 ti arasında %50 fark var rtx 2080 Tİ'yi sen düşün. 100 fps almak var 150 fps almak var. Rtx teknolojisi'de cabası
Daha kesinleşmedi evet Nvidia bir görsel attı ancak kesin konuşamayız en iyisi 20 Eylül' ü beklemek olacaktır. O zaman gerçek değerleri göreceğiz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı