GT 1030 2 GB ile Mount and Blade: Bannerlord oynanır mı?

Çok heves ettiyseniz düşük ayarlarda da olsa oynamalısınız. Bence çok sorun yaşamazsınız zaten de, oyun erken erişimde olduğu için net bir şey de söyleyemiyorum hala sorunları var oyunun.

Çok heves ettiyseniz düşük ayarlarda da olsa oynamalısınız. Bence çok sorun yaşamazsınız zaten de, oyun erken erişimde olduğu için net bir şey de söyleyemiyorum hala sorunları var oyunun.

Denemekten zarar gelmez şimdiden indirmeye başlıyayım yarına anca iner :D. Teşekkür ederim bana vakit ayırdınız için.

Son bir şey soracağım GT 1030 ile GTX 660 arasında çok büyük bir performans farkı var mı?

İşlemcinizi zora sokmak değil %100 kullanım olur fakat düşük FPS olur diye düşünüyorum yani oyun zevkiniz hiç ama hiç olmaz. Warband oynayabilirsiniz. Benim fikrimce bu şekilde tabii başka fikri olanlar da olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı