GT 1030 çift monitör olur mu?

Ekran kartına ihtiyacım olsa ekran kartı alırım ama şuan için ihtiyacım yok sadece monitör aldığımda kasar mı onu merak ediyorum

Ben de kodlama için işlemcimin dahili GPU'sunu kullanıyorum UHD 630'a sahibim yani. 2 ekran 120HZ olarak kullanıyorum herhangi bir kasma takılma yaşamıyorum macOS işletim sisteminde. Senin de GT 1030 ile problem yaşayacağını zannetmiyorum.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim zaten bir tarafta youtubedan video açık olur diğer tarafta python olacak ben de bir şey olacağını düşünmüyorum umarım olmaz.Teşekkür ediyorum
Bir sıkıntı olmaz. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
İlk monitörün çözünürlüğü 1440x900 , ikincisi de 1440x900 olsa çok yüklenir mi?,dikey kullanacağım.Yabancı forumlarda sorun olmaz denmiş ama yine de içim rahat etsin diye bir kez daha sizi rahatsız ediyorum.Mesela sağdaki monitör boştayken soldakinde football manager 2020 oynasam sorun olur mu?

Son düzenleme:
Ben de kodlama için işlemcimin dahili GPU'sunu kullanıyorum UHD 630'a sahibim yani. 2 ekran 120HZ olarak kullanıyorum herhangi bir kasma takılma yaşamıyorum macOS işletim sisteminde. Senin de GT 1030 ile problem yaşayacağını zannetmiyorum.
@kaeNN hocam size özelden ulaşamıyorum. Sıvı sogutma parcaları için ulaşmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı