GT 1030 Düşük FPS Sorunu

hüseyin24

Kilopat
Daha fazla  
Intel Core 2 Duo E7300 işlemcim ve GT 1030 ekran kartım var. İşlemcim 45 derecede oluyor. Ekran kartını daha yeni aldım. CSGO'ya ilk girdiğimde yüksek ayarlarda 80 FPS alıyordum sonra 30-40 FPS'ye düştü. Düşük grafiklerde de oynasam 30-40 FPS oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
E7300 ile GT 1030 fazla miktarda darboğaz problemi oluşturur. O işlemci ile ekran kartınızın tam gücünden faydalanamazsınız. Ayarları düşürmeniz yükü işlemciye bindirecektir ve FPS daha fazla düşecektir. GPU kullanımını arttırmak için grafik ayarlarını yükseğe alın.

Anakart marka model nedir? Anakartınız 4 çekirdekli işlemcileri destekliyorsa Xeon X5460 alarak darboğazdan tamamen kurtulabilirsiniz.

Ayni islemciyi bende kullaniyorum. Benim ekran kartim seninkinden daha düşük olmasina ragmen donmalar, fps düsmeleri vb. Seyleri yasiyorum. Sehyoo nun dedigi gibi xeon serisi bir islemci almani oneririm ben Xeon E5430 siparis verdim Aliexpress'ten. Fps 2 katina cikiyor.

Normalde bu arkadaşa R7 240 önersen linç ederler, GT 1030 var derler. Darboğaz yapınca herkes piyasa oluyor :D
Yazık ya. Parasını geçtim, şuan yeni ekran kartı sevinci ile oyunlardaki düşük performans siniri bir araya gelince ortada bir Low kick açığa çıkıyor. :D
Ekstra zarar demek bu da :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı